VIDEO: Un podcast despre organizarea casei plin cu soluții utile

by admin

Mă știți deja, îmi duc pasiunea peste tot cu mine. Îmi place să vorbesc despre organizare, dar și despre multe alte lucruri. Deși fluxul este un numitor comun, încerc mereu să mă joc cu ideile și să învăț din ce mi se întâmplă. Comunitatea de pe Facebook este o minunată sursă de inspirație, ce adaugă noi și noi perspective unui subiect atât de drag mie. Dacă nu ești deja acolo, te invit să te alături. Să te convingi singur(ă) de cât de grozav este acest grup dedicat organizării.

În podcast-ul realizat de Emma de la Zu am vorbit despre multe idei testate de mine, dar mai ales de comunitate. Nu cred că viziunea mea este completă și nici unica valabilă. Dumnezeule mare, nu! Organizarea este a ficăruia dintre noi și o facem așa cum funcționează cel mai bine în contextul nostru, în etapa de viață în care ne găsim. Soluții universal valabile nu există. Dar sunt metode și trucuri la care putem apela pentru a face rutina mai simplă și totodată mai eficientă. Ce funcționează azi s-ar putea să nu mai dea aceleași rezultate peste o vreme. De aceea organizarea nu este definitivă, ci evolutivă. Testăm și schimbăm pe măsură ce devenim.

Acestea fiind scrise, dă play și ia din conversație ceea ce îți este de folos ție și doar ție.

Dacă ți-a fost de folos ce ai citit, intră și în cel mai mare grup cu idei de organizare din România (Diana Mihaila – Idei Organizare) și abonează-te la newsletter, pentru programe și oferte dedicate exclusiv membrilor. Mă găsești și pe Facebook și Instagram.

Ti-ar putea placea si articolele urmatoare

Citește OrDeLi – Revistă trimestrială de Organizare, Design & fine Living

Articole

Newsletter

Abonează-te la Newsletter și accesează gratuit e-book-ul #MareaOrganizare

@2024 Toate drepturile rezervate Diana Mihăilă

Website realizat și găzduit de DUCADU