Video: Organizare și devenire prin… Chestionarul lui Proust

by admin

Îmi place să ies din zona de confort. Am învățat că această formă de curaj și ”nebunie” aduce progres. Schimbare. Ceva ce poate altfel nu ai obține. Să îți înfrângi teama este un lucru greu. Oribil. De nedorit de cele mai multe ori. Dar asta este frumusețea vieții. Pe măsură ce devii mai sigur pe tine, simți că ai tot mai puțin de pierdut și tot mai mult de câștigat.

Cel puțin mie asta mi se întâmplă. Nu mai sunt în etapa în care doresc să dovedesc altora. Sunt bine cu mine și cu cine sunt și mă concentrez să fiu o variantă mai bună a mea cu fiecare nouă experiență. Este un alt fel de a dovedi! Din bune și din grele spun o poveste. A mea! Și nimeni nu poate să o facă mai bine pentru că doar eu am trăit-o. Sunt însă oameni care te pot face să o spui cu ușurință, mai ales atunci când retrăiești prin vorbe… încercările.

Ioana Nicolesco, în seria sa de articole și interviuri ”Chestionarul lui Proust” dezvăluie oameni. O să îți placă poveștile pe care le-a adunat. De acum și eu am devenit o filă în jurnalul său.

Dacă ți-a fost de folos ce ai citit, intră și în cel mai mare grup cu idei de organizare din România (Diana Mihaila – Idei Organizare) și abonează-te la newsletter, pentru programe și oferte dedicate exclusiv membrilor. Mă găsești și pe Facebook și Instagram.

Ti-ar putea placea si articolele urmatoare

Citește OrDeLi – Revistă trimestrială de Organizare, Design & fine Living

Articole

Newsletter

Abonează-te la Newsletter și accesează gratuit e-book-ul #MareaOrganizare

@2024 Toate drepturile rezervate Diana Mihăilă

Website realizat și găzduit de DUCADU