DIANA MIHĂILĂ

Primul Master Professional Organizer din România

Credit photo: Lilebuba Photography
Professional Organizer din 2017

Blogger de peste 10 ani

Sunt Diana Mihăilă și sunt primul blogger-specialist în soluții de organizare din România. Mă pasionează atât de mult domeniul încât am creat o metodă ce mi-a fost validată în amplul proces de certificare ca Master Organizer. Din 2017 sunt membru al International Association of Professional Organizers, iar din 2020 fac parte și din Association of Professional Declutterers and Organisers, UK.
Până acum m-am format în sistem nord-american, scandinav și asiatic și am aprofundat filosofii precum Hygge, KonMari, Ikigai și Feng Shui.
Scriu pe blog și țin workshop-uri pentru corporații și pentru publicul larg, iar programul #MAREAORGANIZARE pe care l-am conceput pentru a pune casa în ordine cu sens în decurs de o lună de zile a fost desemnat de Parlamentul European drept inițiativă cu impact pozitiv pe scară largă.
În 2019, Facebook m-a inclus în rândul liderilor de comunități pentru grupul pe care l-am fondat, #IdeiOrganizare, cel mai mare de profil din țara noastră.

Organizarea casei

Obiecte / Piese de mobilier / Tipuri de încăperi

Organizare pe plan personal

Time, money, assets & relationship management

Organizarea pe plan profesional

Productivitate / Spațiul de lucru / Organizarea documentelor / Organizare digitală

Organizare virtuală

Putem lucra împreună pentru a găsi cele mai bune soluții pentru tine, în etapa în care te găsești.

3 lucruri

pe care le fac

Comunitatea dă tonul, blogul ține pasul, workshop-urile și conferințele sunt cu muzică și dans. 🙂

Community Power

Vesela comunitate

Grupul cu idei de organizare este o resursă fantastică. Împreună dăm fluență spațiilor noastre, punem ordine în lucruri și redirecționăm surplusul către cauze caritabile.

Scriu pe blog

Creator de conținut

Organizarea pe toate palierele sale, sustenabilitatea, DIY-ul și amenajările sunt subiectele mele preferate.

Workshop-uri

Online & offline

Fac demonstrații despre toate tipurile de organizare (personală, rezidențială, profesională) pentru corporații și pentru publicul larg. Recuzita face totul mai simplu și mai distractiv.

Ține minte:

Organizarea este simplă, creativă, intuitivă.

Organizarea este o aptitudine de viață ce poate fi dobândită de oricine, la aproape orice vârstă. Ia din toate metodele pe care le descoperi ceea ce se potrivește cel mai bine stilului tău de a fi și de a trăi.

Acest blog folosește cookies cu scopul de a îmbunătăți experiența de navigare a utilizatorilor. Prin apăsarea butonului ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies