Să te simți frumoasă este necesar

by admin

Sunt experiențe pe care le creăm și experiențe pe care le primim. Pentru primele facem eforturi, căutăm context, suntem perseverenți. Cele din urmă… vin pur și simplu, fără o explicație anume și te scot din cotidian. Cred cu tărie că zona de confort este principala piedică în calea dezvoltării personale, dar nu vă imaginați că îmi vine să plonjez în necunoscut în fiecare zi doar de dragul reinventării, a noului, a ieșitului din monotonie…

Să fii mama este de neegalat. Chiar simt că sunt o mamă bună pentru copiii mei și că mă descurc bine spre excelent în cele mai multe situații. Serios! Bine, eu și sunt genul de om care și-a construit încrederea în sine și a cimentat-o serios fiindcă nu prea m-am întâlnit cu ea în anii în care trebuia să o primesc. Așa că atunci când simt că ceva mi-a ieșit cum trebuie, zic! Pentru că, cel mai probabil, nu va veni nimeni să o facă.


Bine, bine este frumos să fii mamă, dar cu feminitatea uneori e mai greu. Nu pentru că nu ai vrea, nu pentru că nu te-ai îngriji, oh nu… Ci pentru că nu mai apare contextul. Și nici nu prea îl mai poți crea în anumite etape fiindcă prioritățile sunt evident altele și timpul cumva mult mai scurt.


Sunt însă momente în care ceva, cineva te întoarce la un sine adânc ascuns, care a intrat într-o stare de adormire, dar cumva a rămas și într-o permanentă vigilență. Un TU care așteaptă să iasă la lumină, la joacă, la rampă, la dans, la aer, în lume… Ședința foto realizată împreună cu Dalb, brand românesc de modă premium ready-to-wear, exact asta a fost. O permisiune de a mă simți frumoasă și în contact cu feminitatea, cu delicatețea, cu fragilitatea.

Credit foto: Sebastian Moise
Credit foto: Sebastian Moise
Credit foto: Sebastian Moise
Credit foto: Sebastian Moise
Credit foto: Sebastian Moise
Credit foto: Sebastian Moise

Toate aceste delicate și fine piese vestimentare le găsești AICI, alături de un scurt interviu despre antreprenoriat creativ, sine, feminitate, noi printre și pentru ceilalți. O întrebare care mi-a plăcut în mod deosebit ”Ce ai descoperit din experiența proprie și ai vrea să le spui și celorlalte femei?”:

Cred că este important să ajungi să te iubești. Ca femeie, treci prin multe transformări, mai ales dacă devii mamă. Să te adaptezi acestor perioade înseamnă să evoluezi. Nu ne ajută cu nimic să rămâne agățate de imaginea noastră dintr-un moment anume. L-am depășit. Să nu ne oprim din devenire.


Restul poveștii te așteaptă pe site-ul Dalb, alături de cele 3 piese vestimantare care cred că nu ar trebui să îți lipsească din dulap. Căci să te simți frumoasă este necesar!

Dacă ți-a fost de folos ce ai citit, intră și în cel mai mare grup cu idei de organizare din România (Diana Mihaila – Idei Organizare) și abonează-te la newsletter, pentru programe și oferte dedicate exclusiv membrilor. Mă găsești și pe Facebook și Instagram.

Ti-ar putea placea si articolele urmatoare

Citește OrDeLi – Revistă trimestrială de Organizare, Design & fine Living

Articole

Newsletter

Abonează-te la Newsletter și accesează gratuit e-book-ul #MareaOrganizare

@2024 Toate drepturile rezervate Diana Mihăilă

Website realizat și găzduit de DUCADU