Primul Master Professional Organizer din România
Professional Organizer din 2017
Blogger de peste 10 ani, Jurnalist din 2002

Sunt Diana Mihăilă, primul Master Professional Organizer din România, membru al International Association of Professional Organizers și realizator al rubricii Marea Organizare Matinală, de la Super Neatza cu Răzvan și Dani (Antena 1).
--
Am creat o metodă de organizare, validată în cadrul programului de master și am fondat cea mai mare comunitate de profil din România (Diana Mihăilă - Idei Organizare), recunoscută în cadrul Facebook Women Community Leadership Meeting, Varșovia și premiată la Gala Digital Divas, în categoria Best Women Communities.
--
În plus, programul meu de o lună de zile de punere în ordine cu sens a lucrurilor și a spațiilor casei a fost inclus de Parlamentul European în rândul inițiativelor cu impact pozitiv pe scară largă (#MareaOrganizare).
--
O bună vreme am fost jurnalist de televiziune și de business, motiv pentru care astăzi îmbin cele două pasiuni ale vieții mele.

Organizarea casei

Obiecte / Piese de mobilier /
Tipuri de încăperi

Organizare pe plan personal

Time, money, assets & relationship management

Organizarea pe plan profesional

Productivitate /
Spațiul de lucru /
Organizarea documentelor /
Organizare digitală

Organizare virtuală

Învață în cadrul unui webinar cum poți crea un flux mai bun în spațiul în care trăiești și muncești.

Organizare în diferite forme

Community Power

Vesela comunitate

Grupul cu idei de organizare este o resursă fantastică. Împreună dăm fluență spațiilor noastre, punem ordine în lucruri și redirecționăm surplusul către cauze caritabile.

Blog + Revistă

Creator de conținut

Organizarea pe toate palierele sale - rezidențial, personal, profesional - sustenabilitatea, DIY-ul și amenajările sunt subiectele preferate pe blog și în revista OrDeLi.

Workshop-uri

Online & offline

Fac demonstrații despre toate tipurile de organizare pentru corporații și pentru publicul larg. Recuzita face totul mai simplu și mai distractiv.

Ține minte:

Organizarea este simplă, creativă, intuitivă.

Organizarea este o aptitudine de viață ce poate fi dobândită de oricine, la aproape orice vârstă. Ia din toate metodele pe care le descoperi ceea ce se potrivește cel mai bine stilului tău de a fi și de a trăi.

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies