Despre mine

Sunt DIANA MIHĂILĂ, antreprenor media și primul specialist în soluții de organizare din România (prima certificare am obținut-o în anul 2017).
Am peste 15 ani de experiență ca jurnalist de televiziune și de business, iar din 2021, realizez rubrica Marea Organizare Matinală, de la Super Neatza cu Răzvan și Dani (Antena 1), matinal lider de audiență.

Totodată, sunt autoarea cărților de povești cu idei de organizare potrivite pentru copii, ”Alex și Seb în Țara Curcubeu” și ”Alex și Seb în căutarea mașinii perfecte”, publicate la Editura Didactica Publishing House.

Am creat o metodă de organizare dedicată părinților cu copii mici și un program de o lună de zile de punere în ordine cu sens a lucrurilor casei (#MareaOrganizare), ce a fost inclus de Parlamentul European în rândul inițiativelor cu impact pozitiv pe scară largă. 

Online, am fondat cea mai mare comunitate de profil din România, recunoscută în cadrul Facebook Women Community Leadership Meeting, Varșovia și premiată la Gala Digital Divas, în categoria Best Women Communities. În 2024, am fost nominalizată în categoria Most Inspirational Content Creators, în cadrul galei COMMA – Communication Awards.
Periodic, susțin conferințe, workshop-uri și webinarii pentru membrii comunității, pentru corporații și pentru clienți ai brandurilor.

Newsletter

Citește OrDeLi – Revistă trimestrială de Organizare, Design & fine Living

Articole

Newsletter

Abonează-te la Newsletter și accesează gratuit e-book-ul #MareaOrganizare

@2024 Toate drepturile rezervate Diana Mihăilă

Website realizat și găzduit de DUCADU