Despe mine

by admin
Sunt primul specialist în soluții de organizare din România
Credit foto: Ioana Dodan, The Fab Squad Studio
Professional Organizer din 2017

Sunt primul Master Professional Organizer din România, autor al cărții ”Alex și Seb în Țara Curcebeu” și realizator al rubricii Marea Organizare Matinală, de la Super Neatza cu Răzvan și Dani (Antena 1), matinal lider de audiență. Am creat o metodă de organizare dedicată părinților cu copii mici și un program de o lună de zile de punere în ordine cu sens a lucrurilor casei, ce a fost inclus de Parlamentul European în rândul inițiativelor cu impact pozitiv pe scară largă (#MareaOrganizare).

Am fondat cea mai mare comunitate de profil din România, recunoscută în cadrul Facebook Women Community Leadership Meeting, Varșovia și premiată la Gala Digital Divas, în categoria Best Women Communities.

Înainte am fost jurnalist de televiziune și de business.

Organizarea casei

 

Categorii de obiecte
Piese de mobilier
Tipuri de încăperi

Organizare pe plan personal

 

Time & money management

Assets & relationship management

Organizarea pe plan profesional

 

Productivitate și planificare
Organizarea biroului
Organizarea documentelor

Organizare virtuală

 

Programează un webinar corporate pentru a evalua împreună soluții de organizare diverse.

Organizare în diferite forme

Community Power

Vesela comunitate

Grupul cu idei de organizare este o resursă fantastică. Împreună dăm fluență spațiilor noastre, punem ordine în lucruri și redirecționăm surplusul către cauze caritabile.

Blog + Revistă

Creator de conținut

Organizarea pe toate palierele sale - rezidențial, personal, profesional - sustenabilitatea, DIY-ul și amenajările sunt subiectele preferate pe blog și în revista OrDeLi.

Workshop-uri

Online & offline

Fac demonstrații despre toate tipurile de organizare pentru corporații și pentru publicul larg. Recuzita face totul mai simplu și mai distractiv.

Ține minte:

Organizarea este simplă, creativă, intuitivă.

Organizarea este o aptitudine de viață ce poate fi dobândită de oricine, la aproape orice vârstă. Ia din toate metodele pe care le descoperi ceea ce se potrivește cel mai bine stilului tău de a fi și de a trăi.

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies