Ziua Indragostitilor: TUTORIAL GHIRLANDA DIY

by admin
0 comment

De ce să nu ornăm casa de Valentine’s Day? Și așa nu ne-am rupt de tot de atmosfera sărbătorilor de iarnă. Sincer, chiar e o bună ocazie să exersăm pentru 1 și 8 martie. 🙂

O ghirlandă DIY rezolvă rapid problema decorațiunilor, fiind extrem de vizibilă oriunde am agăța-o. Și dacă mai are și inimioare este numai bună pentru Ziua Îndrăgostiților. Deși cromatic vorbind ea poate fi folosită foarte bine și la Crăciun sau atunci când avem o petrecere în familie.

ghirlandă DIY

Sursa: GloriousTreats.com

De ce avem nevoie:

  • pânză de sac;
  • sfoară;
  • foarfecă;
  • pistol de lipit cu silicon;
  • acuarele;
  • pensulă;
  • burete pentru pictat;
  • sclipici.
ghirlandă DIY

Sursa: GloriousTreats.com

Cum procedați:

Pasul 1: Din pânza de sac tăiați mai multe dreptunghiuri de dimensiuni egale. Apoi decupați pe fiecare câte un vârf de săgeată.

Pasul 2: Cu ajutorul buretelui aplicați pe una din fețele steagurilor culoare albă. Lăsați să se usuce vreme de 10-15 minute. După care, cu pensula, desenați în mijlocul fiecăruia câte o inimă. Presărați puțin sclipici deasupra, pentru un efect spectaculos. Lăsați la uscat alte 10-15 minute.

ghirlandă DIY

Sursa: GloriousTreats.com

Pasul 3: Luați pistolul de lipit și pe spatele fiecărui steag aplicați câte o dungă de silicon. Peste ea așezați sfoara bine întinsă și așteptați să se usuce pentru a se fixa. Repetați operațiunea în funcție de câte bucăți de sac ați stilizat.


PONT:

Nu puneți silicon pe toate steagurile și apoi firul de sfoară pentru că riscați să vi se usuce până când ajungeți la ultima bucată pe care trebuie să o puneți pentru a alcătui ghirlanda.


Pentru o mai bună înțelegere a acestui tutorial, priviți cu atenție imaginile de mai jos.

ghirlandă DIY

Sursa: GloriousTreats.com


Poate v-ar mai interesa să citiți și:

Suporturi de creioane din sticle de șampon

Ziua Îndrăgostiților: Intră în labirintul dragostei

Cum ne îmbrăcăm de Valentine’s Day


Dacă v-a plăcut această postare, distribuiți-o și cu prietenii în orice formă doriți.

You may also like

Acest blog folosește cookies cu scopul de a îmbunătăți experiența de navigare a utilizatorilor. Prin apăsarea butonului ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies