Ziua Indragostitilor: TUTORIAL GHIRLANDA DIY

by admin
0 comment

De ce să nu ornăm casa de Valentine’s Day? Și așa nu ne-am rupt de tot de atmosfera sărbătorilor de iarnă. Sincer, chiar e o bună ocazie să exersăm pentru 1 și 8 martie. 🙂

O ghirlandă DIY rezolvă rapid problema decorațiunilor, fiind extrem de vizibilă oriunde am agăța-o. Și dacă mai are și inimioare este numai bună pentru Ziua Îndrăgostiților. Deși cromatic vorbind ea poate fi folosită foarte bine și la Crăciun sau atunci când avem o petrecere în familie.

ghirlandă DIY

Sursa: GloriousTreats.com

De ce avem nevoie:

  • pânză de sac;
  • sfoară;
  • foarfecă;
  • pistol de lipit cu silicon;
  • acuarele;
  • pensulă;
  • burete pentru pictat;
  • sclipici.
ghirlandă DIY

Sursa: GloriousTreats.com

Cum procedați:

Pasul 1: Din pânza de sac tăiați mai multe dreptunghiuri de dimensiuni egale. Apoi decupați pe fiecare câte un vârf de săgeată.

Pasul 2: Cu ajutorul buretelui aplicați pe una din fețele steagurilor culoare albă. Lăsați să se usuce vreme de 10-15 minute. După care, cu pensula, desenați în mijlocul fiecăruia câte o inimă. Presărați puțin sclipici deasupra, pentru un efect spectaculos. Lăsați la uscat alte 10-15 minute.

ghirlandă DIY

Sursa: GloriousTreats.com

Pasul 3: Luați pistolul de lipit și pe spatele fiecărui steag aplicați câte o dungă de silicon. Peste ea așezați sfoara bine întinsă și așteptați să se usuce pentru a se fixa. Repetați operațiunea în funcție de câte bucăți de sac ați stilizat.


PONT:

Nu puneți silicon pe toate steagurile și apoi firul de sfoară pentru că riscați să vi se usuce până când ajungeți la ultima bucată pe care trebuie să o puneți pentru a alcătui ghirlanda.


Pentru o mai bună înțelegere a acestui tutorial, priviți cu atenție imaginile de mai jos.

ghirlandă DIY

Sursa: GloriousTreats.com


Poate v-ar mai interesa să citiți și:

Suporturi de creioane din sticle de șampon

Ziua Îndrăgostiților: Intră în labirintul dragostei

Cum ne îmbrăcăm de Valentine’s Day


Dacă v-a plăcut această postare, distribuiți-o și cu prietenii în orice formă doriți.

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies