Ziua 8: Organizarea dining-ului

by admin
0 comment

Poate că nu ai un dining individual, dar sigur ai un loc de luat masa, pe care, dacă nu l-ai ordonat în săptămâna 1 a programului, când ne-am ocupat de organizarea bucătăriei, îl poți pune în ordine azi. Dacă este așa, astăzi te poți bucura de ceea ce ai realizat în ultimele șapte zile și să te gândești cum abordezi provocările zilelor următoare: biblioteca, holul, baia, terasa/garajul/boxa și living-ul.

În cazul în care ai un dining, într-o încăpere separată, ni-l vom imagina cu masă, scaune și bufet special pentru depozitarea recuzitei pentru servit mâncarea.

Pasul 1:

Eliberează spațiul de toate obiectele inutile și de cele care nu aparțin acestei încăperi. Adesea uităm agățate de spătarele scaunelor haine sau cârpe de bucătărie, iar pe masă cărți ori chei. Acum este momentul ca fiecare să ajungă la locul său.

Pasul 2:

Curăță masa de dining și lasă pe ea minimul necesar, poate o cutie cu șervețele, un bol cu fructe sau o glastră cu flori. Nu vrei ca de fiecare dată când trebuie să mănânci să ai de debarasat zeci de obiecte.

Pasul 3:

Dacă ai un bufet în zona de luat masa, încearcă să păstrezi în el doar vesela, tacâmurile și textilele necesare servirii mâncării. Electrocasnicele și ustensilele de gătit stau foarte bine în bucătărie. Aici poți păstra porțelanurile și cristalurile pe care le folosești când ai invitați în vizită și la ocazii speciale.

Atenție și la ce lași pe bufet! Este o zonă ce poate fi folosită pentru a expune decorațiuni și obiecte cu valoare sentimentală, nu pentru lăsat la întâmplare lucruri care fie ne este lene să le ducem la loc, fie nu au încă locuri-casă desemnate.

Și tu poți începe acest program gratuit de organizare pe care l-am creat. Calendarul pentru #mareaorganizare îl găsești în articolul introductiv, de unde îl descarci cu un simplu click. Tot ce trebuie să faci este să îl tipărești și să îl pui la vedere. Prima săptămână este dedicată bucătăriei.

Pentru a fi mai ușor și mai plăcut programul, înscrie-te în grup, unde zi de zi împărtășim idei despre cum punem în ordine spațiile casei.

Sper că informațiile de mai sus ți-au fost utile și că vei dori să le împărtășești și cu prietenii tăi. Dacă ești activ(ă) pe rețelele de socializare, intră te rog și pe pagina de Facebook a blogului și bifează sub butonul ”Urmărește” opțiunea ”Vezi mai întâi”. În felul acesta primești notificări la fiecare nou articol. Zilnic, până la 10:00 AM, găsești acolo și, evident, pe blog și în grup, un articol care să te ghideze pentru a rezolva rapid și fără stres proiectul trecut la acea dată în calendar.

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies