Ziua 6: Organizarea frigiderului

by admin
0 comment

Despre acest subiect am mai scris pe blog, așa că nu îl voi relua, ci te voi ruga să citești cele 8 sfaturi de organizare ale frigiderului. Sunt idei din care poți alege ce se potrivește stilului tău de viață, stilului alimentar și modului în care obișnuiești să faci provizii.

Mi se pare grozav că am ajuns deja în ziua a 6-a a programului #MareaOrganizare și că până acum am făcut ordine împreună în sertare, pe blaturi, pe bufet/insula, pe rafturi și în corpurile suspendate din bucătărie și chiar sub chuivetă.


Descoperă galeria foto cu soluții de organizare a diverselor spații din bucătărie.


Și tu poți începe în orice moment acest program gratuit de organizare pe care l-am creat. Calendarul îl găsești în articolul introductiv, de unde îl descarci cu un simplu click. Tot ce trebuie să faci este să îl tipărești și să îl pui la vedere. Prima săptămână este dedicată bucătăriei.


Poate ți-ar mai plăcea să citești și cum cureți frigiderul și cum alegi un frigider.


Pentru a fi mai ușor și mai plăcut programul, înscrie-te în grup, unde zi de zi împărtășim idei despre cum punem în ordine spațiile casei.

Sper că informațiile de mai sus ți-au fost utile și că vei dori să le împărtășești și cu prietenii tăi. Dacă ești activ(ă) pe rețelele de socializare, intră te rog și pe pagina de Facebook a blogului și bifează sub butonul ”Urmărește” opțiunea ”Vezi mai întâi”. În felul acesta primești notificări la fiecare nou articol. Zilnic, până la 10:00 AM, găsești acolo și, evident, pe blog și în grup, un articol care să te ghideze pentru a rezolva rapid și fără stres proiectul trecut la acea dată în calendar.

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies