Ziua 16: Organizarea baii copiilor

by admin
0 comment

Fie că ai una, două sau mai multe băi, articolul de mai jos îți va fi util pentru că vom vorbi despre organizarea lucrurilor ce aparțin copiilor. Chiar dacă programul #MareaOrganizare este gândit pentru o locuință medie, cu un grup sanitar principal și unul de serviciu, tot vei găsi elemente care să îți fie de folos indiferent de tipul locuinței tale.

Ca și în restul încăperilor casei și în baia copiilor este esențial să grupăm pe categorii (produse de igienă, cosmetice, prosoape, jucării etc.). Copilul va ști de unde are de luat lucrurile indicate.

Atenție cu jucăriile pentru apă în cazul în care sunt prevăzute cu supapă! Dacă nu sunt uscate corespunzător, ele pot dezvolta bacterii. Le poți pune la scurs pe o poliță suspendată (neapărat perforată sau de tip grilaj, pentru a permite scurgerea apei) sau agățate de un cârlig deasupra căzii într-un sac din plasă. Sunt doar două idei.

Dacă ai 2, 3 sau mai mulți copii, încearcă o codare cromatică a obiectelor ce le aparțin (verde pentru unul, roșu pentru altul ș.a.m.d.). Sau poate au un personaj ori un animal preferat ce poate servi drept semn de orientare.


Mai multe idei găsești în această galerie foto.


Am ajuns în a treia săptămână a programului #MareaOrganizare și am făcut până acum ordine în jocuri, jucării și cărți. Urmează pantofii, hainele, dar și spațiile de studiu ale copiilor.

Citește și cum poți organiza baia principală

În cazul în care cea de-a doua baie din casa ta este una de serviciu, adică doar cu chiuvetă și toaletă, păstrează spațiul curat și cu zone clare de depozitare. Față de baia principală, mai generoasă din punct de vedere a metrilor pătrați, aici excesul de obiecte lăsate la vedere se traduce rapid în dezordine.

Și tu poți începe în orice moment programul gratuit de organizare pe care l-am creat. Calendarul îl găsești în articolul introductiv, de unde îl descarci cu un simplu click. Tot ce trebuie să faci este să îl tipărești și să îl pui la vedere. Pentru fiecare provocare găsești un text suport pe blog.

Pentru a fi mai ușor și mai plăcut programul, înscrie-te în grup, unde zi de zi împărtășim idei despre cum punem în ordine spațiile casei.

Sper că informațiile de mai sus ți-au fost utile și că vei dori să le împărtășești și cu prietenii tăi. Dacă ești activ(ă) pe rețelele de socializare, intră te rog și pe pagina de Facebook a blogului și bifează sub butonul ”Urmărește” opțiunea ”Vezi mai întâi”. În felul acesta primești notificări la fiecare nou articol. Zilnic, până la 10:00 AM, găsești acolo și, evident, pe blog și în grup, un articol care să te ghideze pentru a rezolva rapid și fără stres proiectul trecut la acea dată în calendar.

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies