World Class Kids, programe pentru copii energici

by admin
0 comment

Pasiunea pentru sport și pentru un stil de viață sănătos se cultivă încă din copilărie. Părinții sunt primele modele ale copiilor lor. Și chiar dacă noi, ca adulți, nu suntem firi atletice, prin conștientizarea nevoii de mișcare, putem fi ghizi buni pentru micuții noștri. Obișnuiți încă din primii ani cu un stil activ, copiii vor fi tentați să încerce activități sportive variate pe parcursul vieții, iar acest lucru îi va face mai puternici și mai rezistenți.

Sursă foto: World Class

Sursă foto: World Class

Atunci când îți dorești să îi insufli celui mic iubirea pentru sport și vrei să îi descoperi valențe atletice, poți încerca diverse programe care să îi stimuleze atât fizicul, cât și psihicul.

World Class Kids este un concept ce contribuie, cărămidă cu cărămidă, la dezvoltarea personalității unui adult conștient de beneficiile sportului pentru o viață sănătoasă.

Prin sport, copilul învață ce înseamnă perseverența, răbdarea, respectul față de ceilalți și de muncă, disciplina, responsabilitatea, spiritul competitiv și de echipă. Toate acestea contribuie la formarea unui caracter echilibrat.

Programele World Class Kids – ”Creștem copii sănătoși!”

În cadrul sălilor World Class, copiii cu vârste cuprinse între 4 și 12 ani pot participa la programe de karate, wushu, gimnastică sau yoga, prin care își vor modela mintea și corpul. La Gym kids, micuții de 4-5 ani și cei de peste 6 ani lucrează în serii diferite pentru a învăța elementele de bază ale gimnasticii artistice și aerobice, dezvoltându-și forța, rezistența, viteza, dar și expresivitatea corporală și postura.

La karate, copii de la 6 la 12 ani pot învăța cum să își controleze mai bine corpul, consolidându-și totodată încrederea în sine, prin disciplină, condiție fizică și echilibru. Pentru același segment de vârstă sunt și antrenamentele de wushu sau kung fu, artă marțială bazată pe deprinderea a două tipuri de energii, cea lăuntrică și cea exterioară. Aici ei pot învăța cum să se concentreze și cum să fie mai puțin impulsivi.

Clasele de yoga pun accentul pe îmbunătățirea coordonării și pe echilibru și dezvoltarea încrederii în sine.

Antrenorii au fost atent selectați, instruiți și certificați în metode de lucru cu cei mici. Rolul lor este simplu: să îi inspire pe copii să iubească mișcarea distrându-se.

Despre programele World Class Kids – ”Creștem copii sănătoși!”, orar și prețuri puteți citi mai multe AICI.

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies