WORKSHOP IKEA: PLANIFICAREA BUCATARIILOR

by admin
0 comment

În perioada 4-13 mai 2015, Ikea organizează un nou workshop de mobilare și decorare a casei. El este dedicat planificării bucătăriilor și începe de luni, în magazinul retailerului din zona comercială Băneasa. Este important de știut că pentru a putea participa trebuie să fiți membru IKEA Family.

Un alt workshop interesant la care am participat a avut ca temă ”Decorarea cu ajutorul luminii” și a fost extrem de captivant, el aducând în prim plan elemente decorative pe care adesea le lăsăm la finalul listei de cumpărături: lustrele, aplicele, lămpile și veiozele. Cât de importante sunt ele și de ce e esențială integrarea lor în decor încă din punctul T0, citiți în materialul dedicat acelui atelier.

Workshop-ul despre planificarea bucătăriilor are șase ediții, pe 4, 5, 6, 11, 12 și 13 mai. Noi participăm chiar la primul dintre ele și vă facem apoi un rezumat pe site. Pentru fiecare atelier sunt disponibile 20 de locuri, așa că dacă vreți să vă înregistrați, dați click AICI.

planificarea bucătăriilor

Sursă foto: Ikea

Despre bucătării am scris mai multe articole în categoria cu același nume de pe site-ul nostru, dar vă recomandăm totuși trei care să vă dea elanul necesar să căutați pe mai departe și alte idei de amenajare.


Poate v-ar mai interesa să citiți și:


Dacă v-a plăcut acest articol, distribuiți-l și cu prietenii pe rețelele de socializare sau în orice altă formă doriți. Despre Ikea și alți retaileri mari din sectorul de do it yourself din țara noastră puteți citi în secțiunea DIY – Who is who în România. Iar pentru mai multe idei de decorare vizitați și categoriile Sfaturi de amenajare și Turul casei.

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies