WAW – We All Well, o platforma pentru sanatate si frumusete

by admin
0 comment

Zepter International, companie multibrand ce produce, vinde şi distribuie în întreaga lume bunuri de consum de înaltă calitate, lansează în România platforma “WAW – We All Well”, destinată promovării principiilor ce stau la baza filosofiei de sănătate și frumusețe Zepter.

Platforma WAW oferă soluții practice pentru o sănătate mai bună, modalități în care putem face activitățile casnice mai ușoare, dar și idei de eficientizare și simplificare a vieții de zi cu zi într-o lume în care timpul este resursa cea mai prețioasă.

 „Dobândirea unui stil de viață sănătos este tot mai la modă, Zepter International dezvoltă și inovează de 30 de ani produse pentru sănătate, wellness și lifestyle.” – Ramona Oprea, General Manager ZEPTER INTERNATIONAL ROMANIA

Ce înseamnă gătitul sănătos?

Un stil de viață sănătos începe cu alimentația. Gătitul în vasele Zepter trebuie să respecte câteva principii și reguli care odată înțelese se vor transforma într-un stil de viață permanent. Una dintre cele mai importante reguli este faptul că alimentele gătite în vasele Masterpiece nu au nevoie de adaos de sare, apă sau ulei.

Vese cu funcționalități multiple

Cu un singur vas Zepter se pot realiza peste jumătate din nevoile unei bucătării, iar pentru următorii 20 sau 30 de ani nu va fi nevoie de alte vase pentru gătit. Asta afirmă reprezentanții brandului.

platforma WAW

Sursă foto: Zepter

Principalul material din care sunt realizate este aliajul metalic 316L, un produs ecologic, hipoalergenic, indestructibil fizic și chimic, folosit în crearea de dispozitive și proteze medicale, bijuterii, piese marine și piese auto de rezistență ridicată.

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies