VREI SĂ VEZI CUM SE FACE O PERECHE DE SANDALE IL PASSO? APASĂ PLAY!

by admin
0 comment

Retailerul de încălțăminte și accesorii din piele Il Passo a devenit de curând și producător, prin deschiderea la București a primei fabrici din România și recrutarea de angajați autohtoni.

pantofi Il Passo

Sursă foto: DIY Bazaar

Brandul activează în țara noastră de 17 ani și are un portofoliu compus din produse achiziționate de la furnizori din Italia, Portugalia, Brazilia sau Turcia. Odată cu trecerea la producția proprie, reprezentanții Il Passo au observat că publicul din România simte pe lângă satisfacția de a fi în pas cu cele mai noi tendințe și mândria de a purta un produs local.

”Anul acesta, pentru mine are o însemnătate foarte mare. De anul acesta am început să vorbim despre fabrica Il Passo, fabrica noastră românească și să dovedim că există viitor în manufactura locală. Ne-am recrutat angajați capabili, am ales cele mai potrivite modele și ne-am pus pe treabă. Cel mai mult ne bucură însă primirea foarte bună a produselor de către clienți.“ – Petru Chiriac, Managing Partner Il Passo

Iată câteva modele din cea mai recentă colecție:

pantofi Il Passo

Sursă foto: DIY Bazaar

pantofi Il Passo

Sursă foto: DIY Bazaar

pantofi Il Passo

Sursă foto: DIY Bazaar

Cum se face o pereche de sandale?

De la design la raft e un întreg proces, ce implică alegerea materialelor, combinarea lor, realizarea tiparelor, realizarea prototipurilor și de abia mai apoi intrarea în producția de linie.

Iată cum arată un panou cu toate elementele ce definesc și compun o pereche de sandale.

pantofi Il Passo

Sursă foto: DIY Bazaar

Iar toată treaba asta se transformă în asta:

pantofi Il Passo

Sursă foto: DIY Bazaar

Dacă vreți să vedeți cum se face o pereche de sandale în fabrica Il Passo din București, apăsați PLAY.

În cazul în care v-a plăcut articolul, distribuiți-l și cu prietenii.

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies