VREI SA TE FACI VLOGGER? UITE CE AM AFLAT DESPRE ASTA!

by admin
0 comment
Ei și uite că săptămâna trecută a fost și ultimul workshop de la #ScoalaFlanco. Tema? #vloggingpesteasteptari. Cu cine? Cu Vlad Dulea de la Kooperativa 2.0.

Nu mai lungesc vorba și vă spun 3 lucruri pe care le-am aflat acolo și care sunt foarte importante pentru orice vlogger la început de drum.

  1. Decorul
  2. Luminile
  3. Sunetul

Ăsta e de fapt primul set de lucruri pe care trebuie să îl ai în minte când vrei să faci conținut video pentru site-ul tăi. Apoi urmează partea de post-producție, dacă vrei să faci mai mult de o filmare cu tine folosind telefonul mobil. Ei bine, asta e partea mai complicată, pentru că implică pricepere, timp și răbdare.

Pentru montaj puteți folosi Movie Maker (e instalat pe orice variantă de Windows). E cel mai simplu program de editare video. Nu face mari minuni, dar te ajută să tai bâlbele, să inversezi cadrele și să pui câteva efecte pe imagini.

Pentru cei cu aptitudini tehnice există Premiere, de la Adobe. E și un free trail care vă permite să îl testați, să vedeți dacă vă prindeți cum stau lucrurile.Poate te ajută tutorialul ăsta online să îți dai seama mai bine:

https://www.youtube.com/watch?v=69GACnicI2w

Sau Sony Vegas. Uite un scurt video despre ce face:

Înainte de #vloggingpesteasteptari, am fost la #brandingpesteasteptari, cu Cristian China-Birta, la #fotografiepesteasteptari, cu Dragoș Asaftei, la #travelpesteasteptari, cu Cezar Dumitru și la #bloggingpesteasteptari, cu Cristian Florea.

Dacă ți-a plăcut articolul, distribuie-l și cu prietenii.

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies