VREI SA INVETI SA FACI FOTOGRAFIE DE CONCERT? UITE UN EBOOK GRATUIT CU SFATURI!

by admin
0 comment

Pentru a fi fotograf profesionist îți trebuie mai mult de un set de echipamente de ultimă generație. Înainte de toate ai nevoie de pasiune! Dacă o ai, ea se vede nu doar în pozele realizate, ci și în atenția cu care mânuiești aparatul – acest prieten de nădejde de zi cu zi – în modul în care alegi unghiul și îți încadrezi subiectul, dar și în felul în care prelucrezi fiecare cadru pentru a scoate în evidență ce e reprezentativ.

fotografia de concertMiluță Flueraș este unul dintre oamenii care pun suflet în pozele lor, iar cele de concert par că îi ies cel mai bine. Se pricepe la multe tipuri de fotografie, dar când surprinde artiști și energia pe care ei o transmit sălii se vede că vibrează cel mai puternic. F64 și Sony au observat asta la el și au lansat împreună un ebook cu sfaturi pentru fotografia de concert.

Experiența lui Miluță Flueraș se observă cel mai bine în bogăția cadrelor surprinse atât la marile evenimente muzicale, cât și la cele de pe scena underground. Astfel, nume internaționale precum Jon Bon Jovi, Metallica, Depeche Mode, Guns N’ Roses, RHCP, Sting, AC/DC sau Roger Waters sunt doar câteva dintre cele care au ajuns în România și sunt acum parte din portofoliul său.

“Iubesc fotografia în general și îmi place să mă provoc să dau tot ce am mai bun, indiferent de tipul de fotografie pe care îl execut: natură, portret, fotografie de studio, de concert etc. Dintre toate, inima mea bate cel mai mult pentru fotografia de concert, pentru că este o experiență în sine. Adrenalina de a ști că ai doar câteva minute la dispoziție pentru a prinde cadrul perfect, că sunt atâția alți fotografi în jur care încearcă să facă același lucru ca tine, că spațiul este extrem de restrâns și aglomerat în fața scenei, toate sunt elemente care pe mine mă provoacă și mă ambiționează. Și mereu există și varianta cealaltă – am avut ocazia să fotografiez concerte simfonice, unde atmosfera era atât de relaxată, încât îmi era rușine să intervin cu zgomotul click-ului de la aparat.

La final, orice tip de concert aș poza, îmi place să știu că pasiunea mea prinde viață și fotografiile mele nu trec neobservate. Acesta a și fost motivul pentru care colaborarea cu F64 mi-a adus o mare bucurie, mândria de a putea transmite mai departe experiența și cunoștințele mele, de a împărtăși o parte din mine.” – Miluță Flueraș

Ebook-ul atinge toate subiectele necesare unui fotograf de concerte, începând de la noțiuni tehnice și echipament, până la reguli de etichetă în spațiul dedicat fotografilor în fața scenei. De asemenea, ponturile oferite de Miluță și situațiile posibile prin care poate trece un fotograf de concert sunt și ele un element important al acestui ghid.

Cei interesați pot descărca ebook-ul de pe site-ul F64, prin accesarea link-ului http://bit.ly/DescarcaEbookF64Concert.

Dacă ți s-a părut util acest articol, distribuie-l și cu prietenii.

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies