Vopseaua cu albul cel mai curat din Romania e garantata 5 ani

by admin
0 comment

Spune drept, așa-i că îți dorești o vopsea care să reziste cât mai bine în timp și să nu fie nevoie de renovări și reparații decât o dată la câțiva ani buni? Eu sigur da! Am renovat deja de două ori în patru ani! Și știm cu toții ce implică un proces de acest gen și câtă muncă… Să mai pomenesc de curățenia de apoi?

Policolor, producătorul român de lacuri și vopsele, vine cu o soluție la dilema de mai sus: Spor Formulă Nouă, singura lavabilă de pe piața locală cu o garanție de 5 ani în ceea ce privește rezistența albului. Pe scurt, este vorba despre o vopsea ce își menține aspectul curat o perioadă lungă de timp. Calitățile sale au fost confirmate de teste de îmbătrânire accelerată UV realizate în laborator și de studii comparative cu vopsele din aceeași categorie.

Uite câteva idei de amenajări cu alb din care te-ai putea inspira atunci când ai în plan o împrospătare a decorului.


Interesant:

Știai că lavabila albă este cel mai vândut sortiment de vopsea? Studiile Policolor au arătat că românii preferă această non-culoare pentru amenajarea și împrospătarea decorului caselor lor.


Despre Spor Formulă Nouă

Spor Formulă Nouă alb generos a rezultat în urma unui proces dezvoltat pe parcursul mai multor luni de Departamentul de Research&Development al Policolor și conține ingrediente noi, de ultimă generație. Vorbim despre o vopsea tixotropă, ce devine fluidă după omogenizare, nu curge, se aplică foarte ușor și nu lasă urme.

În cazul în care nu îți dorești o casă cu pereți albi, sortimentul se colorează computerizat în nuanțe pastel cu ajutorul Policolor Sistem de colorare.

Din gama Spor mai fac parte Spor interior, prima vopsea lavabilă românească, Spor email superlucios, pentru protecția și decorarea suprafețelor interioare sau exterioare din metal, Spor Exterior, vopsea lavabilă cu protecție UV, Spor baie și bucătărie, o lavabilă antifungi și anticondens, Spor Aqua email lucios, pe bază de apă pentru protecția și decorarea suprafețelor din lemn, metal și zidărie, Spor Villa Yacht lac 3 în 1 și Spor Villa Yacht lac parchet incolor pe bază de apă.

Workshop gratuit pentru tine

Dacă vrei să dai personalitate casei tale prin culoare, te invit la acest workshop interactiv pe care îl țin alături de Policolor, pe data de 15 mai, în București Mall Vitan. Vom vorbi despre îmbinarea armonioasă a nuanțelor, despre pașii de urmat către decorul visat, dar și despre cum organizarea și design-ul interior se completează pentru a obține un ambient echilibrat.

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies