VIZITA INTR-UN SHOWROOM DE MOBILIER SI DECORATIUNI DE LUX

by admin
0 comment
Se spune că indiferent de cât de complicat ar fi contextul economic în lume, piața de lux suferă cel mai puțin. De ce? Pentru că are o clientelă a sa, fidelă, care nu este dispusă să renunțe ușor la lucrurile care îi plac.

Dar pe lângă cei care sunt dedicați anumitor branduri, mai este și un mare segment aspirațional, care, din când în când își face câte o poftă și achiziționează o piesă de mobilier ce devine statement în locuința sa. Și, cei drept, atunci când te învârți într-un showroom printre mobilă și decorațiuni de lux, chiar nu știi unde să îți mai odihnești privirea. Eu am făcut o vizită într-un astfel de loc și m-am umplut de inspirație.

Vizita a făcut-o în showroom-ul din București al brandului francez Roche Bobois. Cu acest prilej am aflat că aici puteți comanda piese de mobilier pe care să le personalizați după bunul plac. Și nu e obligatoriu să optați pentru țesăturile și modelele disponibile în catalog. Puteți îmbrăca orice piesă de mobilier din colecția brandului cu materialul dorit, fie el și adus de acasă.

Colecțiile anului 2015 la Roche Bobois au fost marcate de cuvântul ”experiență”, exprimat prin motive grafice şi geometrice, dar și de confort, redefinit de cele mai multe ori prin piese moderne. N-au lipsit nici accentele retro și nici piesele de mobilier multifuncționale.

De la showroom nu am plecat cu mâna goală. Ți-am luat și ție o lumânare decorativă. Dacă vrei să o asortezi decorului tău de acasă, scrie-mi în ce fel de ambient crezi că s-ar potrivi cel mai bine.

Sursă foto: DIY Bazaar

Sursă foto: DIY Bazaar

Câștigător va fi cel al cărui răspuns îmi va plăcea cel mai tare. Până pe 15 noiembrie vei primi un email de la mine! 😉

Până atunci scrie-mi folosind formularul de mai jos:

[contact-form-7 404 "Not Found"]

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies