VIDEO: Workshop Solutii de organizare pentru casa

by admin
0 comment

Dacă ți-ai propus să îți organizezi casa ori să încerci sisteme și metode noi pentru a-ți păstra în ordine lucrurile și locuința, vreau să cred că acest workshop îți va fi util chiar și parțial. L-am susținut în 2018, cu sprijinul PIATRAONLINE, primul magazin virtual de piatră naturală din România, ce are deja o experiență de peste 10 ani.

Ia din acest video ce se potrivește stilului tău de viață și testează tot ce ți se pare interesant. Poate te ajută și calendarul cu 31 de activități de organizare, care odată realizate ar trebui să îți transforme modul în care trăiești și te raportezi la ceea ce deții. Poate pare o afirmație prea îndrăzneață, dar pe măsură ce găsești tehnicile de organizare potrivite pentru tine, mă vei înțelege mai bine.


Nu doar casa trebuie să îți fie în ordine. Și pe plan personal și pe plan profesional trebuie să găsești echilibrul și să utilizezi cel mai bine cu putință pentru tine timpul, banii, resursele și spațiul de lucru.


Găsești în video informații despre stilul nord-american de organizare, dar și despre super celebra și în vogă metodă KonMari. Totodată, vei afla câte ceva despre cele 3 mari tipuri de organizare și vei vedea cum arată workshop-urile pe care le țin pentru corporații sau care sunt susținute pentru clienții companiilor.

Pentru publicul larg, pe lângă demonstrațiile din mall-uri, magazine și hypermarketuri, pregătesc în acest an un concept-spectacol. În aprilie, #MareaOrganizare se întâmplă la București și va fi cel mai mare eveniment din România dedicat acestui domeniu. Urmărește grupul #IdeiOrganizare și pagina blogului pentru detalii. De abia aștept să ne întâlnim!

Acum relaxează-te și bucură-te de următoarea oră și jumătate!

https://www.youtube.com/watch?v=EKol1EILV4E
Sursa: PIATRAONLINE

Sper că informațiile de mai sus ți-au fost utile și că vei dori să le împărtășești și cu prietenii tăi. Dacă ești activ(ă) pe rețelele de socializare, intră te rog și pe pagina de Facebook a blogului și bifează sub butonul ”Urmărește” opțiunea ”Vezi mai întâi”. În felul acesta primești notificări la fiecare nou articol.

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies