Video: Vase de toaleta care se curata mult mai usor

by admin
0 comment

Dacă mă deranjează ceva în mod deosebit atunci când trebuie să fac curat în baie este vasul de toaletă care inevitabil face piatră. Da, știu, este din cauza apei, dar practic asta nu-mi servește drept consolare. De fiecare dată folosesc tot felul de ustensile și soluții și tot nu reușesc că o îndepărtez în totalitate.

Aprofundând problema, am înțeles că nu doar apa este cea care îi vine de hac, ci și forma pe care o are și ceramica din care este realizat. Ai zice poate că am prea mult timp la dispoziție de am studiat aspectul, dar când te gândești că igienizarea corpurilor sanitare reprezintă o acțiune repetitivă, tind să cred că îți vei schimba măcar un pic părerea. Cum ar fi să petreci mai puțin timp făcând activități casnice și să ai mai multă vreme pentru hobby-uri, familie și prieteni? Eu aș fi un pic mai fericită! 🙂

Tehnologia Rimfree pentru toalete care se curăță mult mai ușor

Rimfree, marcă înregistrată Geberit, este o tehnologie patentată în anul 2011, ce schimbă complet paradigma, pentru că vasul de toaletă este lipsit de ramă, iar igienizarea se realizează cu ajutorul jetului de apă cu viteză controlată. Practic, fluxul de apă este propulsat cu precizie de-a lungul ambelor părți ale toaletei, spălând astfel toată suprafața vasului, fără a mai fi nevoie de detergenți agresivi. Tehnologia contribuie și la scăderea consumului de apă, ceea ce se traduce și într-un trai mai sustenabil pentru tine. 😉tehnologia rimfree tehnologia rimfreeAm avut prilejul să descopăr vasele de toaletă cu tehnologia Rimfree într-unul din showroom-urile Romstal, acolo unde se comercializează în București și în marile orașe din țară. Am filmat și un video ce sintetizează toate atuurile acestei inovații.

Vasele de toaletă cu tehnologia Rimfree pot fi achiziționată din rețelele naționale Romstal și Ambient, dar și din magazinele de specialitate Laguna Max, din București, Design&Mood, din Constanța și Piastrelle, din Cluj-Napoca.

Informații oficiale despre Rimfree găsești AICI.

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies