VIDEO: Ornarea mesei cu 5 decoratiuni PEPCO

by admin
0 comment

În grupul meu cu idei de organizare sunt mulți fani PEPCO. Vânăm oferte împreună și punem poze cu produsele care ne plac atunci când facem câte o vizită printr-un magazin. Gamele sunt diverse, prețurile sunt bune, așa că nu prea pleacă nimeni cu mâna goală de acolo.

Pasiunea pentru decorat o am de la mama. Mereu i-a plăcut să schimbe ceva odată cu sezonul și să aranjeze mesele frumos la fiecare ocazie specială. Dacă ar fi să fac un top 5 cu lucruri care o descriu pe mama în relația cu casa și cu familia și pe care mi le-a transmis și mie, ar fi așa:

  1. Să fie curat.
  2. Să miroasă frumos.
  3. Să fie ordine.
  4. Să fie ceva făcut de noi.
  5. Să împărțim cu ceilalți.

De-a lungul timpului, pe blog am mai tot postat idei de așezare a mesei (table settings). Îmi place mie treaba asta! Nu vă imaginați că fac lucruri extrem de complicate de fiecare dată. Cel mai adesea mă joc cu textilele, cu plantele de sezon și cu culorile.

Pentru că suntem la început de primăvară, vreau să îi ofer mamei un altfel de mărțișor. Așa că am dat o fugă până la PEPCO și am cumpărat următoarele elemente decorative:

  • Un suport metalic pentru fotografii – 14,99 lei
  • Un borcan înalt – 9,99 lei
  • Un coș – 19,99 lei
  • Un napron – 14,99 lei
  • Un șervet – 4,99 lei

Totalul pentru cele 5 decorațiuni PEPCO: aproape 65 de lei.

Primul proiect DIY (DIY = Do It Yourself) a constat în decuparea câtorva fotografii cu mine, cu fiul meu, cu sora și nepoata mea și, bineînțeles, cu mama. Oh, dar și cu pisica, pe care o să o tot vedeți în clip.

decorul mesei martisor

Am imprimat câteva poze de familie

decorul mesei martisor cu decoratiuni PEPCO

Le-am decupat

decorul mesei martisor cu decoratiuni PEPCO

Și le-am prins pe suportul foto de la PEPCO

Apoi am personalizat și coșul. Am folosit un șnur cu alb și roșu, simbol al Mărțișorului.

decorul mesei martisor cu decoratiuni PEPCO

Șnurul îl tot folosesc de vreo 2 ani pe la tot felul de mici proiecte

Borcanul l-am transformat în vază, iar când nu va fi plin cu flori, va conține biscuiți ori bomboane. 🙂

decorul mesei martisor

Vaza DIY 🙂

Am pus borcanul-glastră în coș și am strecurat alături darurile pentru mama, dar și pentru sora și nepoata mea. Așa, câte o mică atenție pentru fiecare fată din familie!

decorul mesei martisor

N-am vrut să mai fac pachete pentru fiecare

Îți spuneam mai sus de pisica ce nu prea m-a lăsat să filmez în tihnă. Ce-i drept, a fost tare amuzat întregul proces, chiar dacă a durat mai mult! Privește! 🙂

Sper că informațiile de mai sus ți-au fost utile și că vei dori să le împărtășești și cu prietenii tăi. Dacă ești activ(ă) pe rețelele de socializare, intră te rog și pe pagina de Facebook a blogului și bifează sub butonul ”Urmărește” opțiunea ”Vezi mai întâi”. În felul acesta primești notificări la fiecare nou articol. E gratuit! La fel și pe grupul cu idei de organizare. 🙂

Iar dacă vrei să vezi ce clipuri mai public, abonează-te la canalul meu de Youtube. De acum înainte, multe articole se vor transforma și în conținut video.

__

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies