VIDEO: Organizarea mesei de bijuterii și makeup

by admin
0 comment

Vreau să îți arăt încă o dată că organizarea este ieftină și simplă și că o poți începe în orice moment integrând obiecte pe care, cel mai probabil, le ai deja în casă. Dacă nu le ai fix pe acestea, le poți substitui cu unele asemănătoare. Iar dacă vei dori să le cumperi pe cele prezentate, ele costă în medie 10-20 de lei și le găsești adesea la PEPCO.

Pentru a păstra ordinea pe termen lung printre piesele tezaurului personal, îți recomand să folosești în paralel două soluții de organizare. Bijuteriile pe care le porți foarte des ori cele alese pentru ținutele unei săptămâni, ține-le la vedere, pe un astfel de suport. Vei scuti timp când te vei pregăti de plecare. Iar asta înseamnă o mai bună organizare pe plan personal.

Eu nu dorm nici măcar cu cercei, așa că seara pun aici podoabele purtate. Dacă știu că nu le voi mai asorta o vreme la nimic, a doua zi ori la final de săptămână le duc în locul în care stau restul bijuteriilor.

Video

Clipul următor integrează mai multe soluții de organizare din care poți alege ceea ce ți se pare potrivit pentru tine. Da, el a fost filmat cu sprijinul PEPCO România, pornind de la elemente ale metodei pe care am creat-o în cadrul procesului de certificare ca Master Organizer. Metoda este una incluzivă și demonstrează că fluxul vieții de zi cu zi poate fi îmbunătățit ușor, fără a cheltui o avere. În curând vei putea citi în detaliu, pe blog, fundamentele acesteia.

Poate ți-ar mai plăcea să citești și:

Sper că informațiile de mai sus ți-au fost utile și că vei dori să le împărtășești și cu prietenii tăi. Dacă ești activ(ă) pe rețelele de socializare, intră te rog și pe pagina de Facebook a blogului și bifează sub butonul ”Urmărește” opțiunea ”Vezi mai întâi”. În felul acesta primești notificări la fiecare nou articol. E gratuit! La fel și pe grupul cu idei de organizare. 🙂

Iar dacă vrei să vezi ce clipuri mai public, abonează-te la canalul meu de Youtube. De acum înainte, multe articole se vor transforma și în conținut video.

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies