VIDEO: Organizarea mașinii când călătorești cu copii

by admin
0 comment

Am filmat acest video în cadrul celei de-a doua ediții a evenimentului-spectacol #MareaOrganizare, din septembrie, de la hotel Caro, acolo unde Skoda România a fost unul dintre parteneri. Despre organizarea mașinii când călătorești cu copii scris și AICI.

De această dată însă, am avut ocazia să fac demonstrația LIVE pe noul model Skoda Scala, un autoturism cu numeroase spații de depozitare, de la portbagaj încăpător, la cotiere și torpedou cu suporturi de fixare pentru pahare, până la scaune cu buzunare pentru sticle, gustări, gadgeturi, cărți sau reviste, dar și cu sertare pentru extra stocare.  


Poate ți-ar mai plăcea să citești și:

Sper că informațiile de mai sus ți-au fost utile și că vei dori să le împărtășești și cu prietenii tăi. Dacă ești activ(ă) pe rețelele de socializare, intră te rog și pe pagina de Facebook a blogului și bifează sub butonul ”Urmărește” opțiunea ”Vezi mai întâi”. În felul acesta primești notificări la fiecare nou articol. E gratuit! La fel și pe grupul cu idei de organizare. 🙂

Iar dacă vrei să vezi ce clipuri mai public, abonează-te la canalul meu de Youtube. De acum înainte, multe articole se vor transforma și în conținut video.

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies