Video: O idee de decorare a ferestrei de sarbatorile de iarna

by admin
0 comment

Nu îmi place să fac bradul prea devreme. E un simbol pe care îl asociez cu ziua de Crăciun. Când eram copii, părinții se străduiau să îl facă în noaptea de Ajun, în timp ce noi dormeam, ca dimineața să avem parte de un moment cu totul special. Și ce minunat era! Fugeam din pat cu sufletul la gură să vedem dacă Moșul a venit.

Așa vom face și noi pentru Alex, nu doar pentru că e în tradiția familiei noastre, ci și pentru că nu vreau ca această fantastică sărbătoare să se banalizeze prea repede pentru el. Cred că așteptarea îi va amplificarea bucuria descoperirii!

Până atunci însă decorăm casa și ferestrele, să îl întâmpinăm pe Moș cum se cuvine! Geamul de la bucătărie l-am ornat când a dat la prima zăpadă folosind drept element central o ghirlandă mare, din ramuri de brad și batoane de scorțișoară, conuri si bumbac, de la florariamobila.ro. Ce arome minunate ne-a adus în casă! În colecția lor de iarnă sunt multe ornamente grozave din flori, fructe și cetină. Tot de la Florăria Mobilă am avut și brăduț de anul trecut realizat din ramuri reciclate, ideal pentru ideea noastră de Crăciun sustenabil!

Am mai pus pe pervaz botoșii lui Alex de când era bebeluș, care au devenit un drag obiect decorativ, un brad stilizat din metal pe care îl avem de vreo 2-3 ani, un înger, un borcan cu bomboane și un coș cu fructe de sezon. Atât de simplu și de ușor a fost de creat un ambient tematic!

Am făcut un scurt video, pe post de imbold! 🙂

La o simplă căutare în blog vei mai găsi tot felul de idei de ornare a locuinței de Crăciun, pentru că mie-mi place să am casa frumoasă și primitoare!

Sper că informațiile de mai sus ți-au fost utile și că vei dori să le împărtășești și cu prietenii tăi. Dacă ești activ(ă) pe rețelele de socializare, intră te rog și pe pagina de Facebook a blogului și bifează sub butonul ”Urmărește” opțiunea ”Vezi mai întâi”. În felul acesta primești notificări la fiecare nou articol.

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies