Video: Mobilierul pentru bai de la Brico Depot, perfect adaptabil oricarui spatiu

by admin
0 comment

Și eu și tu și mulți ca noi avem probleme în proiectarea unei scheme complete și funcționale de amenajare a spațiilor mici, cu forme ciudate, așa cum sunt adesea băile. Cu țevile și instalațiile deja pe poziții este nevoie să apelăm la soluțiile ingenioase pentru a reuși să satisfacem nevoile întregii familii.

Deoarece metri pătrați în plus nu putem adăuga, trebuie să folosim ce avem cât mai bine cu putință. Corpurile modulare sunt una din cheile succesului. Iar la Brico Depot soluțiile pentru baie fix pe asta se bazează, pe modularitate. Și pe funcționalitatea ce vine din sistemele de depozitare incluse.

Imandra

Imandra este cea mai populară gamă de mobilier modular pentru baie disponibilă în toate magazinele Brico Depot din țară și din București. Cu înălțimi, lățime și adâncimi variabile, corpurile pot fi integrate în spații foarte diverse. Imandra vine în mai multe culori și cu finisaje la alegere, ceea ce îți permite să îți personalizezi decorul după bunul plac. Pentru a ușura procesul de alegere al cumpărătorului, retailerul a amenajat spații de baie complete, la dimensiuni frecvent întâlnite în casele românilor. Privește cum poți optimiza o baie de 4 mp, una de 6 mp sau o alta de 8 mp cu corpuri cu uși, colțare și baze de lavoare simple ori duble.

Onega

Onega este gama reprezentativă pentru spațiile de duș, ce propune soluții modulare în funcție de:

  • dimensiune (de la 70 cm la 120 cm);
  • amplasare (pe 1, 2 sau 3 pereți);
  • tipul de deschidere (acces semirotund, fără ușă, cu ușă pliabilă, pivotantă, cu acces din colț sau cu două panouri glisante);
  • finisaj (sticlă serigrafiată cu cadru din aluminiu vopsit alb sau sticlă clară cu cadru din aluminiu lustruit).

În plus, ușile sunt reversibile, adică se pot deschide de la stânga sau de la dreapta, paravanul are o înălțime de 190 cm, iar asamblarea este ușoară și rapidă.

Catalog Brico Depot dedicat băilor

De sâmbătă, 9 iunie, găsești în toate magazinele retailerului din București și din țară noul catalog dedicat amenajării băii, iar online, el va fi disponibil cu o zi înainte, chiar de pe 8.

Sub deviza ”O baie nouă? La noi găsești soluția! Mai ușor ca niciodată!”, Brico Depot propune sisteme variate pentru bugete, suprafețe și gusturi diferite.

Sfaturi de specialitate primești la fiecare vizită pe care o faci în magazin, consultanții de vânzări putând să te ajute cu informații despre produsele pe care le cauți și despre cele care s-ar potrivi proiectului tău.


Citește și:


Sper ca toate cele de mai sus să îți fie de folos!

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies