VIDEO. MOBILA MULTIFUNCTIONALA

by admin
0 comment
Viitorul are mai multe forme și utilități! Viitorul în designul obiectelor de mobilier, bineînțeles! Pasionați probabil de ofertele 2 în 1, 3 în 1, X în 1, creatorii de mobilă propun acum piese ce se pot adapta ușor dintr-o cameră în alta, dar mai ales de la o situație la alta.

Ceea ce pare a fi un perete se transformă cât ai clipi într-un pat supra-etajat, iar o măsuță de cafea devine rapid o masă în toată regula, tocmai bună de servit cina împreună cu familia și cu prietenii. Iată câteva exemple:

mobilier multifuncționale

Sursă foto: thecityofhomestead.net

mobilier multifuncționale

Sursă foto: Pinterest

mobilier multifuncționale

Sursă foto: designlike.com

 

mobilier multifuncționale

Sursă foto: decoholic.org

Aproape orice este posibil atunci când amesteci designul italian și măiestria cu aptitudinile unui inginer mecanic. Creatorii italieni sunt capabili să aducă obiectele la stadiul de artă, de perfecțiune, prin funcționalitatea și finisajele lor, scria site-ul www.designrulz.com.

După ce am văzut imaginile, le-am dat dreptate! Filmul vorbește de la sine despre cât de utilă poate fi mobila multifuncțională.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=dAa6bOWB8qY&feature=player_embedded]

Despre mobilă multifuncțională am mai scris și AICI.

Mai multe locuințe în imagini vedeți AICI. Dacă sunteți în căutare de idei pentru diferite tipuri de spații și încăperi, vă recomandăm secțiunea Sfaturi de amenajare. Sigur găsiți acolo ceva ce vi se potrivește mănușă!


Articole care v-ar mai putea interesa:


V-a plăcut articolul? Atunci distribuiți-l și cu prietenii pe rețelele de socializare sau în orice altă formă doriți.

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies