VIDEO: #MareaOrganizare2, un eveniment dedicat părinților cu copii de până la 3 ani

by admin
0 comment

2019 a fost anul în care proiectul online #MareaOrganizare – parcurs deja de peste 8.000 de persoane – a prins viață și s-a transformat în conferințe. Prima a fost în aprilie și a reprezentat o trecere prin toate cele 3 mari paliere ale domeniului: personal, rezidențial și profesional, iar cea de-a doua conferință în format spectacol a avut loc pe 14 septembrie, în București, la Hotel Caro, în sală, lobby și grădină.

Ediția de toamnă a fost dedicată părinților cu copii de până la 3 ani, ca urmare a certificării mele suplimentare din această vară ca Master Professional Organizer și a validării unei metode proprii de organizare fix pentru acest segment de public, de către International Association of Professional Organizers (și, evident, a faptului că fiul meu, Alex, are 3 ani și am învățat nenumărate lucruri și din viața noastră de zi cu zi!).


În primăvară și în toamnă circa 300 de persoane au asistat și s-au implicat în demonstrațiile live, în activările de produse, în concursurile cu premii pentru întreaga audiență ori în tombole cu premii surpriză.


În septembrie, la #MareaOrganizare2 am făcut echipă cu 5 mame cu comunități puternice și cu cariere pe măsură: Gabriela MaaloufCristina OțelMiruna IoaniAlina Gheorghiescu și Ioana Stănescu. Sub deviza #MomPower am prezentat soluții de organizare pentru casă și sfaturi pentru o mai bună gestionare a timpului, a banilor și a vieții personale și profesionale (elemente ce țin de personal & business organizing).

La fel ca și la prima ediție, am susținut cu donații în bani, cărți și jucării Taxiul cu Bomboane, asociație ce dezvoltă programe caritabile în spitale de pediatrie. Între evenimente, dacă dorești, poți dona în contul în lei al Asociației, deschis la CEC Bank – sucursala Traian, IBAN RO75CECEB30930RON4291146, CIF 36389716, titular Cristian Ion Roman.

Cu ajutorul partenerilor am putut face demonstrații dinamice și captivante și să oferim experiențe și daruri participanților. Mașina oficială a evenimentului a fost #SkodaScala, expusă pe toată durata evenimentului în curtea hotelului și care nu doar că a putut fi studiată în pauze, dar a și fost elementul central al demonstrației de organizare a autoturismului atunci când călătorești cu familia. Skoda România a făcut posibile toate acestea, întreaga sa gamă de modele putând fi studiată și testată la showroom-ul din Sos. Pipera, nr. 2.

Credit foto: Lilebuba Photography

Credit foto: Lilebuba Photography

Credit foto: Lilebuba Photography

Apoi Nuk ne-a ajutat să oferim mamelor care au venit la conferință cu copiii o zonă de alăptare și de relaxare, o altă noutate de care ne-am bucurat în cadrul conferinței. Aici au primit produse de puericultură și au putut studia noua pompă de sân Nuk Natura Sense, proiectată cu gentilețe față de mamă și cu drag față de bebeluș. 🙂

Credit foto: Lilebuba Photography

Credit foto: Lilebuba Photography

Credit foto: Lilebuba Photography

Credit foto: Lilebuba Photography

EisbergPolicolorSano RomaniaLycon Epil RoomLeBebe și NaniNani Bebeluș au revenit și în toamnă în calitate de parteneri, iar DeLonghi și Sloop au completat ziua cu cafea și sucuri naturale.

Iată ce zi grozavă a fost!


Dacă nu ai văzut încă pozele, aici ai link direct către GALERIA FOTO realizată de bunii mei prieteni de la Lilebuba Photography.


Evenimentul-spectacol #MareaOrganizare2 a fost posibil și datorită implicării partenerilor media:

copilul.roele.roeva.roacasa.rofamiliahaihui.rocristinaotel.rogabrielamaalouf.ro,

siblondelegandesc.rodesigntherapy.roancaarau.rocristinacandea.ro,

mamicazburatoare.rosolonaria.rocristinacandea.rodanielaniculi.ro


În 2020 plănuim alte două ediții cu tematici interesante. Îți voi povesti la momentul potrivit despre ele pe blog și în grupul cu idei de organizare, care mă bucur să îți reamintesc că în primăvară a fost recunoscut în cadrul Facebook Community Leadership Meeting, din Varșovia, iar eu m-am alăturat liderilor europeni de comunități, fapt ce mi-a adus o satisfacție uriașă, pentru care sunt extrem de recunoscătoare! Prima conferință a anului viitor va fi în aprilie sau mai, iar cea de-a doua în septembrie sau octombrie. Pentru parteneriate și sponsorizări îmi poți scrie oricând pe adresa de email contact@dianamihaila.ro. Dacă planurile noastre se potrivesc, vom găsi o cale să le transformăm în realitate!

Vă mulțumesc încă o dată celor care ați făcut posibile aceste două eveniment din 2019! Acum pot să nasc liniștită! 🙂

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies