Video: Maraton de proiecte DIY la Leroy Merlin

by admin
0 comment

Cu prilejul lansării platformei online facem-facem.ro, dedicată pasionaților de bricolaj și sfaturi practice, Leroy Merlin ne-a provocat la un maraton de proiecte DIY. Timp de o oră, jurnaliști online și bloggeri ne-am întrecut pentru a descoperi ”comoara”: Manifestul facem-facem.ro.

Pentru a găsi drumul spre ea, a trebuit să parcurgem șapte probe contra cronometru:

Proba 1: Montarea unei polițe;

Proba 2: Montarea picioarelor la o masă;

Proba 3: Montarea unei închizători;

Proba 4: Montarea parchetului cu sistem click;

Proba 5: Montarea unei baterii de chiuvetă;

Proba 6: Gravură cu șuruburi;

Proba 7: Vopsitul.

Am făcut o echipă pe cinste cu Ionuț Bunescu (Bunescu.ro), Liana și Sorin (AvetiSiPeRoz.ro), Alexandru Ion (Malaezu.ro) și Iuliana Manea (BeautyByJules.ro).

Iată-ne în acțiune!

Facem-Facem.ro este o platformă susținută de Leroy Merlin, unul din cei mai reprezentativi jucători de pe piața de do it yourself (DIY) pe plan local și internațional, ce își propune să creeze o comunitate de oameni activi și responsabili, pentru care orice provocare legată de casa sau grădina lor devine o prioritate și un scop în sine. Platforma a fost creată pentru a-i ajuta și susține pas cu pas pe pasionații de DIY cu informații, sfaturi, soluții sau recomandări de la specialiști în construcții, grădinărit, decorațiuni sau bricolaj. Totodată, ea oferă și un spațiul de socializare unde pasionații pot interacționa, pentru a învăța unii de la alții lucruri noi sau pentru a împărtăși idei creative.

Platforma online facem-facem.ro își dorește să devină o sursă pertinentă de inspirație și să ajute la ducerea la bun sfârșit a proiectelor. În plus, ea va găzdui concursuri cu premii extrem de utile în casă și în grădină. Platforma este disponibilă pe mobil și pe aplicația LeroyMerlin.ro.

Dacă v-a plăcut articolul distribuiți-l și cu prietenii.

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies