VIDEO: IDEI DE AMENAJARE A SPATIILOR INTERIOARE

by admin
0 comment

Decorarea locuinței este cu atât mai ușoară cu cât reușim să ne facem un plan cât mai bine structurat încă dinainte de a ne apuca de treabă. Alegerea unei scheme de amenajare potrivite pentru spațiul, dar mai ales pentru personalitatea dumneavoastră este esențială. Fără ea vă va fi mult mai greu să mergeți prin magazine să găsiți piesele de mobilier și accesoriile de care aveți nevoie. O listă de cumpărături în cazul designului interior acoperă mult mai mult decât câteva cuvinte generice precum canapea, dulap sau covor. Ele trebuie să se completeze, să spună o poveste, dar mai înainte de toate să contribuie la crearea unui ambient pe deplin armonios.

Când vine vorba de home decor mulți dintre noi am sta chiar și ore în șir să admirăm spații frumos amenajate. Pentru cei care visăm și admirăm amenajări interioare la orice oră din zi și din noapte, am pregătit un montaj video dedicat acestui subiect. Vizionare plăcută!

#play #video #diybazaar #homedecor #interior #design #living

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies