Video: Iata cum functioneaza ondulatorul BaByliss Curl Secret cu mod de operare 100% automat

by admin
0 comment

De multă vreme îmi doream să încerc un ondulator cu mod de operare 100% automat. Le știam pe cele clasice tubulare sau spiralate, chiar și pe cele cu sistem rotativ inclus – pe multe dintre ele le am de ani buni în casă – dar nu ajunsesem încă la nivelul următor. Pentru că, vă spun sincer, ondulatorul automat este una dintre cele mai interesante invenții în materie de produse neprofesionale de coafare!

Eu am testat BaByliss Curl Secret, un aparat cu înveliș ceramic și trei tipuri diferite de realizare a buclelor.

cum se foloseste un ondulator automat

Sursă foto: DIY Bazaar

Pentru că am primit produsul la sfârșitul verii, l-am încercat împreună cu prietena mea Tina, într-o duminică după-amiază, când ne beam cafeaua pe terasă.

Ondulatorul se folosește foarte ușor, iar timpul de coafare este de cel mult 15 minute.

Tot ce trebuie să faceți este să luați fiecare suviță și să o introduceți de la jumătate în ondulator, ca și când ați perfora o foaie. Odată strâns ondulatorul, el trage în mod automat și restul părului în interior și îl ondulează în 8, 10 sau 12 secunde. În funcție de cât de strânse vreți să iasă buclele, selectați de pe mâner treapta corespunzătoare. Aparatul va piui pentru a vă anunța că trebuie să scoateți părul din partea sferică a sa. Astfel:

  • pentru onduleuri discrete piuie de 3 ori, după 8 secunde;
  • pentru bucle lejere piuie de 4 ori, după 10 secunde;
  • pentru bucle strânse piuie de 5 ori, după 12 secunde.

ATENȚIE:

Dacă șuvița nu a fost introdusă corect în ondulator, acesta piuie de mai multe ori consecutiv imediat ce ați apăsat pe mâner. El vă indică astfel că trebuie să scoateți părul din aparat și să repetați pasul.

cum se foloseste un ondulator automat

Sursă foto: DIY Bazaar

cum se foloseste un ondulator automat

Sursă foto: DIY Bazaar

Ondulatorul BaByliss nu doar că a dat rezultate foarte rapide și evidente, ele au și rezistat în timp.

Față de alte produse de coafare, buclele obținute s-au menținut mai bine de trei zile.

cum se foloseste un ondulator automat

Sursă foto: DIY Bazaar

cum se foloseste un ondulator automat

Sursă foto: DIY Bazaar – Tina (#lebebe) & Pisica Droopy 🙂

Dar haideți să mai facem o scurtă recapitulare cu modul de utilizare al acestui ondulator.

BaByliss Curl Secret este disponibil în toate magazinele Flanco din țară, dar și în magazinul online al retailerului. Iar în această perioadă el beneficiază și de o reducere de 35%! Alt produs BaByliss pe care l-am încercat este peria rotativă cu cap fix, foarte practică și, din căutările mele, cam cea mai ieftină de pe piață! Mai multe testări de produse, sfaturi de frumusețe ori tendințe în modă găsiți în secțiunea DIY Beauty & Fashion.

PS: Pisica din acest articol nu a suferit în niciun fel în urma testării produsului, pozele în care apare fiind obținute cu acordul său verbal, liber exprimat. 🙂

flanco

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies