Video: Flanco Outlet, oferte tot timpul anului

by admin
0 comment

Mie îmi plac outlet-urile! De-a lungul anilor am cumpărat o sumedenie de lucruri din astfel de magazine. Așa am putut să îmi achiziționez mai mult din ce aveam nevoie, într-un interval mai scurt de timp. Nu mă deranjează că un produs este desigilat, că are mici imperfecțiuni de ordin estetic sau că e în lichidare de stoc atâta vreme cât funcționează corespunzător.

Să luăm, spre exemplu, cazul Flanco Outlet, pe care l-am vizitat recent. Principalele avantaje: toate articolele funcționează în parametri normali, beneficiază de garanție și au prețuri mai mici chiar și cu -80%. Deschis în aprilie, în București, magazinul electro-IT este primul de acest gen din România.

Ca să îți faci o idee mai clară despre ce poți găsi acolo, dă play clipului:

Cred că ți-ar plăcea să mai vezi și alte prețuri! Uite, de pildă, poți găsi televizoare și de la 299 lei, mașini de spălat și aragazuri de la 399 lei sau aspiratoare de la 99 lei.

Flanco Outlet Mihai Bravu

flanco outlet oferte

flanco outlet oferte

flanco outlet oferte

flanco outlet oferte

flanco outlet oferte


Important:

Produsele din oferta Flanco Outlet provin din retururi colectate din întreaga țară, ceea ce înseamnă că stocurile sunt limitate pe același cod de produs.


Un alt mare plus al acestui tip de magazin este că vezi și verifici produsele. Practic știi exact cu ce pleci acasă. Fie că sunt produse returnate ori care au fost expuse temporar în magazinele retailerului, îți spun fără emoție că cele mai multe arată impecabil. Poți să mă crezi pe cuvânt și îți mulțumesc pentru asta, dar poți merge și în strada Răcani, nr. 5 (în proximitatea Kaufland Mihai Bravu), să vezi cu ochii tăi. Programul de lucru este de la 09:00 la 21:00, de luni până sâmbătă, respectiv de la 10:00 la 20:00, duminica.

Pe lângă garanția oferită la tot ce cumperi, adesea aceeași cu cea dă de producător, beneficiezi și de transport gratuit și de finanțare în 15 rate fără dobândă prin credit Cetelem, cu pre-aprobare în 10 minute, fără adeverință, pentru achiziții de peste 1.500 lei.

Sper că informațiile ți-au fost de folos și că te ajută să scutești bani frumoși cu care fie îți mai cumperi ceva din Flanco Outlet, fie îi pui de-o parte pentru vacanță.

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies