(Video) Despre soluții de organizare, la Observator Matinal

by admin
0 comment

Aveam 15 ani când am realizat că cel mai mult mi-ar plăcea să lucrez într-o televiziune. A durat vreun an de zile să îmi conving părinții să mă transfere de la o clasă cu profil informatică la una de uman. Trei ani mai târziu apărea prima colaborare: Prima TV. Au urmat 7 ani de jurnalism de business la B1TV, The Money Channel și Antena 3. Apoi am ales antreprenoriatul. Întâi în producție media, apoi în blogging și astăzi și în soluții de organizare. Iar această nouă direcție m-a adus înapoi în TV altfel, în postura de invitat.

Ca și professional organzer am participat deja la emisiuni la aproape toate posturile naționale, am dat interviuri la radio, în presa scrisă și în online, încercând să fac cunoscute sisteme de organizare ale timpului, casei și biroului, ce ne ajută să fim mai eficienți, mai ordonați și, de ce nu, mai fericiți. Gândește-te numai când cauți zadarnic ceva cât de enervant este! Deci da, nu exagerez când spun că organizarea poate contribui la fericirea noastră!

Dar cel mai mult și cel mai mult în povestea asta îmi doresc să contribui la adoptarea unui stil de viață sustenabil, ce poate fi obținut și pentru că suntem mai ordonați, atribuind locuri-casă pentru ceea ce deținem și reciclând corespunzător ceea ce nu ne mai este de folos.

Pe 31 martie, am fost la Observator Matinal, la Antena 1, unde am povestit cu Daniel Osmanovici și Octavia Geamănu despre atestatul meu și despre tipurile de organizare disponibile.

Credit video: Antena 1

De pe blog, poate te-ar mai interesa să citești și:

Dacă acum ai ajuns întâia oară pe blogul meu, poate te ajută să știi că sunt primul blogger specialist în soluții de organizare autorizat din România, membru al International Association of Professional Organizers (IAPO). De asemenea, dețin certificări în metoda KonMari de împăturire și depozitare eficientă și în conceptul danez pentru o viață fericită și echilibrată, Hygge. Dacă vrei să țin un workshop pentru tine și prietenii tăi, pentru comunitatea pe care o reprezinți ori pentru compania din care faci parte, scrie-mi la adresa de email contact@dianamihaila.ro. Între timp te invit și în grupul de Facebook pe care l-am creat și unde încerc să îți ofer cât mai multe resurse gratuite pentru a-ți organiza timpul, casa și biroul.

Sper ca toate acestea să îți fie de folos!

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies