Video: Cum se monteaza o perie rotativa

by admin
0 comment

Dacă vă gândiți să cumpărați o perie rotativă, sunt câteva lucruri pe care trebuie să le aveți în vedere: (1) are sau nu capete detașabile; (2) are sau nu sistem ionic; (3) are sau nu înveliș ceramic.

Să spunem că la toate cele punctate mai sus am răspuns cu ”are” 🙂 Bun! Dacă are capete detașabile – și în general un astfel de produs de păr e prevăzut cu două perii – atunci trebuie să învățăm cum să le montăm. Și pentru asta am făcut un video folosind peria BaByliss Paris i pro Rotating Brush 800, care bifează cele trei condiții enumerate mai sus.

Pentru o mai bună înțelegere, mai facem o scurtă recapitulare. Deci:

  • fiecare perie este prevăzută cu un sistem de blocare (marcat cu două lacăte, unul închis și altul deschis), ce trebuie activat odată ce ea a fost atașată de corpul care se leagă la priză;
  • piedica de blocare se pune manual și se află pe partea superioară a periilor;
  • BaByliss Paris i pro Rotating Brush 800 are două direcții de rotire – stânga și dreapta – ce sunt activate din butoanele de pe mâner;
  • Ca să demontați produsul, nu trebuie decât să îl scoateți din priză și să desfaceți sistemul de blocare, împingând butonul de pe capul periei dinspre lacătul închis către cel deschis.
perie rotativa

Sursă foto: DIY Bazaar

Cele două capete rotative ale periei BaByliss au 35 mm și respectiv 50 mm. Produsul are și înveliș ceramic ce protejează părul de expunerea la temperaturi ridicate și sistem ionic ce ajută la eliminarea energiei statice, oferind strălucire firului. Cele două direcții de rotire (stânga-dreapta) ajută la fixarea coafurii cu vârfurile către interiorul sau către exteriorul feței, în funcție de preferințe.

Într-o zi cu soare, am testat produsul și pe părul prietenei mele, Tina. Pe firul ei ondulat, peria a dat formă tunsorii, într-o manieră cât se poate de naturală. Ceea ce, de altfel, face cam orice perie rotativă. Pentru styling, încercați alte produse, precum este acest ondulator cu mecanism 100% automat.

perie rotativa

Sursă foto: DIY Bazaar

Din căutările mele pe internet la momentul la care am scris acest articol, BaByliss Paris i pro Rotating Brush 800 pare a fi cea mai ieftină perie rotativă cu două capete, disponibilă în magazinele Flanco din România, dar și în shopul online al retailerului. Produsul are și o garanție de 3 ani.

flanco

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies