Video: Cum se face un suport DIY pentru flori

by admin
0 comment

Obiectele făcute de mână, personalizate, seriile limitate, toate au în spatele lor povestea și energia creatorului. Conceptul de DIY (Do-It-Yourself) înglobează mai mult decât priceperea celui care face un anumit lucru. Implică pasiune, devotament, disciplină.

Din categoria pasionaților pricepuți fac parte și băieții de la Craft86, care mi-au arătat cum se face un suport DIY pentru flori, realizat din lemn și sticle ornamentale. Acesta este doar unul dintre proiectele noastre comune, vor mai urma și altele.

Povestea începe în atelierul lor din București, acolo unde testează idei și dau viață unor produse care îi reprezintă. Suportul pentru flori este o piesă decorativă cu un aer personal ce se poate integra în orice fel de decor și în orice fel de încăpere. Ba chiar poate fi un potrivit cadou de casă nouă.

Pentru comenzi, puteți folosi adresa de email makeuswork@craft86.ro. Țineți cont că realizarea unui obiect personalizat durează. Așa că e bine să vă luați o marjă de două săptămâni de la comandă până la livrare.

Craft86 este un brand ce ne propune să ne schimbăm modul în care vedem spațiul personal prin colecții capsulă, într-un număr limitat: 86 de amprente unice, 86 de preferințe, 86 de piese statement. Piesele sunt realizate conform cerințelor clienților, dar poartă cu ele ”pe viață” identitatea Craft86, gravată manual pe fiecare dintre ele.

Dacă v-a plăcut articolul, distribuiți-l și cu prietenii.

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies