Video: Cum poti face shopping sustenabil

by admin
0 comment

Atunci când cumperi haine și accesorii second-hand nu se mai consumă timp, bani și resurse pentru realizarea acestora. Ele deja există, iar prin achiziția lor contribui la scăderea nevoii și a consumului de articole noi. Iar planeta îți mulțumește pentru asta! În plus, accesând o platformă digitală de vânzare de lucruri la mâna a doua, procesul este simplu și rapid.

remixshop.com este un magazin online prin care îți poți vinde accesoriile și hainele care nu îți mai vin, nu ți se mai potrivesc sau pe care le-ai cumpărat la impuls. Tot de acolo poți achiziționa altele în acord cu preferințele actuale sau poți solicita să încasezi banii direct pe card și să îi utilizezi mai apoi în alte scopuri. S-ar putea să fii surprins(ă) de câte lucruri stau abandonate în dulapul tău! O evaluarea obiectivă îți va arăta care sunt cele care îți pot aduce venituri suplimentare. Pentru a stabili prețul de vânzare, intră pe calculatorul de venit și vezi la ce sume s-au comercializat produse similare.


Important:

Hainele pe care le trimiți către Remix Second Hand trebuie să fie curate, cusute și călcate. Cele care nu corespund standardelor vor fi reciclate sau, dacă ai optat pentru pachetul premium, îți vor fi returnate.


Produsele se expediază în punga specială Remix, ce se solicită gratuit direct de pe site. Dacă ai articole de lux, recomandarea este să optezi pentru serviciul premium, pentru ca cele care nu vor fi acceptate să îți fie returnate. Dacă alegi varianta de livrare gratuită, hainele neacceptate vor fi reciclate. Asta înseamnă că nu vor mai ajunge niciodată la tine.

Dimensiunile Remix Bag sunt 68 x 70 cm.


În momentul în care ai punga pregătită, cere online ridicarea ei. Acest serviciu nu te costă nimic! Când produsele tale au fost încărcate pe site, poți urmări ce se întâmplă cu ele în secțiunea ”Vânzările mele”, ce îți apare în contul de client, pe remixshop.com sau în aplicația mobilă.

În video găsești cei 5 pași pe care trebuie să îi urmezi.

Ce poți vinde și cumpăra de pe remixshop.com?

Pe Remix poți pune și găsi haine și accesorii de femei, de bărbați și de copii, de la ținute de zi până la outfit-uri de ocazie. Unele dintre ele pot fi nou-nouțe, cu etichetă, așa cum le-am primit ori pentru că au rămas nepurtate.

Sper ca cele de mai sus să îți fie de folos!

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies