Video: Cum faci un ciucure folosind o furculita

by admin
0 comment

Ți se pare ciudată asocierea din titlu și te gândești ce treabă are o furculiță cu ciucurii? Ei bine, are! Pentru că pe dinții unei furculițe, dacă știi să răsucești corespunzător firul de ață, poți face ușor și rapid ciucuri pe care să îi folosești în numeroase proiecte DIY (do it yourself).

Am făcut un tutorial video cu toți pașii, pentru a te ajută să înțelegi mai bine pașii. La final, am folosit ciucurele pe post de semn de carte.

Uite cum poți face și un semn de carte sub formă de iepuraș. Foarte ușor și amuzant și acest proiect DIY. Pe placul copiilor! 😉


Poate te-ar mai interesa să citești și: Cum faci un covor din ciucuri


Sper că informațiile de mai sus ți-au fost utile și că vei dori să le împărtășești și cu prietenii tăi. Dacă ești activ(ă) pe rețelele de socializare, intră te rog și pe pagina de Facebook a blogului și bifează sub butonul ”Urmărește”, opțiunea ”Vezi mai întâi”. În felul acesta primești notificări la fiecare nou articol.

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies