VIDEO: Cum cureti si organizezi dulapul cu haine

by admin
0 comment

Îmi place mult Cityline. E un show TV canadian în care se prezintă tot felul de idei de design, sfaturi despre nutriție, sport și sănătate, dar și ținute pentru diferite conformații și, evident, trucuri de organizare. Gazda, Tracy Moore, are o serie de experți pe care îi invită periodic pentru a prezenta soluții din domeniul lor de competență. Pe zona de casă cel mai adesea este Shoana Jensen.

Referitor la organizarea hainelor, Shoana spune să scapi de cele care nu îți mai plac ori care nu îți mai vin, de umerașele mari, vechi și uzate și să sortezi bine printre ceea ce alegi să păstrezi și ceea ce decizi să donezi sau să reciclezi.

Nu uita că textilele pot fi reciclate până la ultimul fir de ață, deci tot ce nu ai dăruit, donat sau reutilizat, du la containerele speciale de colectare. Nu arunca, nu lăsa pe stradă că poate le ia cineva. Dacă nu ajung sigur la o persoană care are nevoie de ele, cel mai probabil pungile cu haine vor fi răvășite și împrăștiate pe caldarâm. Așa vrei să arate locul în care trăiești?

Când îți organizezi dulapul, pune-ți în minte ca în el să rămână doar acele piese vestimentare care îți vin cu adevărat bine, în care arăți și te simți grozav și care sunt într-o stare foarte bună. Dacă lucrurile au început să se deșire ori să se lase, e semn că le-ai purtat suficient.

Shoana dă și câteva sfaturi cu privire la piese de bază pe care ai putea să le ai în garderobă, ușor de asortat la orice ținută.

Referitor la cosmetice și accesorii, tot ce este expirat sau prea uzat, trebuie să plece. La vedere rămân cele de care ai nevoie constant. Important este și controlul cantităților, despre care am mai povestit pe blog.

Dacă ai un dressing care conține și rafturi adânci, îți recomand să folosești Regula lui U sau Regula lui L și să încerci depozitarea în zigzag.

Acum relaxează-te privind clipul cu Tracy și Shoana:


Poate ți-ar mai plăcea să citești și:

15+ trucuri pentru o casă mai organizată

#MareaOrganizare: 31 de proiecte pentru întreaga casă

Cum mi se pare serialul de pe Netflix al lui Marie Kondo


Sper că informațiile de mai sus ți-au fost utile și că vei dori să le împărtășești și cu prietenii tăi. Dacă ești activ(ă) pe rețelele de socializare, intră te rog și pe pagina de Facebook a blogului și bifează sub butonul ”Urmărește” opțiunea ”Vezi mai întâi”. În felul acesta primești notificări la fiecare nou articol. E gratuit! La fel și pe grupul cu idei de organizare. 🙂

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies