Video: Cesar si cainii, la Bucuresti, pe 21 martie

by admin
0 comment

Dacă nu ai aflat deja, Cesar Millan, renumitul antrenor de animale și star al show-ului de televiziunea ”Cesar și câinii”, vine la București, la Sala Polivalentă, pe 21 martie, cu ”Once Upon a Dog Tour 2017”.

Conexiunea incredibilă pe care o are cu câinii îl face pe Cesar un maestru al psihologiei canine. El poate rezolva cu ușurință probleme ce țin de fobii speciale ale animalelor, comportament deviant agresiv sau dimpotrivă, comportament marcat de frică excesivă manifestată nejustificat.

Biletele sunt disponibile online pe site-ul www.myticket.ro, în rețeaua magazinelor Diverta, Magazinul Muzica și Librăria Eminescu, la prețuri cuprinse între 100 de lei (categoria V) și 425 de lei (categoria I). Indiferent de categorie, vizibilitatea este la fel de bună datorită ecranelor laterale montate în sală. În plus, pentru categoriile III și IV, copiii sub 14 ani se bucură de o ofertă specială: –50% reducere din prețul biletului.

10 lei din valoarea fiecărui bilet sunt donați către o asociație pentru ajutorarea câinilor fără stăpân.

Spectacolul se va desfășura în limba engleză, însă va fi dublat consecutiv în limba română, astfel încât oricine să poată savura experiența. Show-ul are două părți. În prima Cesar Millan a pregătit un moment de stand-up comedy cu experiențe amuzante în care se vor regăsi iubitorii de animale, iar în cea de-a doua parte zece câini vor fi antrenați live pentru a depăși probleme de comportament cu care se confruntă, exact așa cum procedează în cazurile prezentate în emisiunea sa. La sfârșitul spectacolului, fanii vor avea ocazia să se pozeze alături de Cesar și să primească autografe.

Mențiune specială:

Accesul în Sala Polivalentă se va face începând cu orele 18:30, iar spectacolul va începe la 20:00. Nu va fi permisă intrarea persoanelor însoţite de animale de companie, cu excepția celor ce vor fi pe scenă alături de Cesar. Filmarea și/sau fotografierea în timpul spectacolului vor fi strict interzise.

Turneul European ”Once Upon a Dog Tour 2017” va fi susținut și la Londra, Amsterdam, Berlin, Praga și Viena.

Reguli de interacțiune cu animalul de companie despre care o să afli în timpul spectacolului

Am aruncat o privire peste site-ului lui Cesar Millan și am găsit câteva reguli prin care putem ține sub control relația cu câinele. Unele dinte ele pot și preluate și în relațiile interumane, spre exemplu atunci când încercăm să învățăm un copil să facă sau să nu facă anumite lucruri. Iată ce spune Cesar:

Deoarece sunt animale care trăiesc în haită, câinii au nevoie să li se spună ce trebuie să facă. Scopul lor este să ajute haita să supraviețuiască și ei fac asta urmându-și liderul. La rândul său, liderul are rolul de a asigura protecție și orientare prin stabilirea de reguli și limitări și prin impunerea lor.

Regulile se referă la ceea ce un câine are sau nu are voie să facă. Spre exemplu: nu te urca în patul meu, dar dormi în al tău; nu sări pe oameni; nu trage când mergi în lesă.

Limitările se referă la locurile în care câinele poate sau nu poate merge. Exemplu: nu e voie în camera copilului; nu ieși pe ușă până când nu îți dau eu voie; poți intra în spațiul meu personal doar când îți permit eu. Barierele sunt despre revendicarea teritoriilor și învață animalele care sunt și care nu sunt ale sale.

Controlul limitării este despre lungimea și intensitatea unei activități: ne oprim din jucat atunci când spun eu; ești prea energic, deci este momentul să trecem la activități mai calme și să te supui regulilor mele de lider.

Îți las mai jos un clip super antrenant cu secvențe din show-urile lui Cesar Millan, ca să știi la ce te aștepți pe 21 martie. 🙂

Acum distribuie dacă ți-a plăcut! 🙂

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies