Video: Ce poti cumpara dintr-un magazin DIY

by admin
0 comment

În ultimii ani ați auzit tot mai des vorbindu-se despre conceptul de Do-It-Yourself, pe scurt DIY și poate v-ați întrebat ce înseamnă (că nu toată lumea știe engleza). Ei bine, la bază, termenul se referă la zona de bricolaj, de amenajări și renovări, de materiale de construcții, instalații, scule, unelte și echipamente pentru casă și grădină. În timp însă sensul s-a lărgit către handmade, către reciclare și reutilizare, către sfaturi practice și idei utile venite cam din orice domeniu.

Astăzi, americanii asociază termenul de DIY cu toate subiectele ce au o componentă utilitară – de la modul în care îți iei biletele de vacanță (DIY travelling), până la modul în care poți economisi bani (DIY savings) sau în care îți poți face și purta singur(ă) hainele (DIY fashion).

Dar în acest articol ne vom referi la conceptul de Do-It-Yourself în sensul său primar și vom facem o vizită într-un magazin Praktiker, pentru a vedea ce putem cumpăra de acolo pentru proiectele noastre de casă și grădină.


Recomandare: Pentru a vă orienta cu ușurință în orice magazin DIY, uitați-vă cu atenție pe panourile de la fiecare capăt de rând și la cele de deasupra culoarului central. În felul acesta veți ști în ce zonă vă aflați și unde găsiți produsele de care aveți nevoie pentru următorul dumneavoastră proiect. Tot acolo este foarte posibil să fie semnalizate și ofertele.


CONCURS!!!

**(n.r. concursul s-a încheiat)

Și pentru că Praktiker, cel mai cunoscut brand de DIY de pe piața locală, dorește să îi încurajeze pe toți cei care au idei practice să le pună în aplicare, vă invită la concurs. Cinci (5) dintre dumneavoastră pot câștiga până pe 7 martie 2016 unul din următoarele premii:

Premiul 1:

O trusă multifuncțională cu unelte

Sursă foto: Praktiker

Sursă foto: Praktiker

Premiul 2:

Un set de șurubelnițe de dimensiuni diverse

Sursă foto: Praktiker

Sursă foto: Praktiker

Premiul 3:

Trei (3) șurubelnițe cu acumulator

Sursă foto: Praktiker

Sursă foto: Praktiker

Regulamentul concursului:

  • Apreciați pagina de Facebook a DIY Bazaar și selectați opțiunea ”Primește notificări”;
  • Apreciați pagina de Facebook a Praktiker și selectați opțiunea ”Primește notificări”;
  • Distribuiți acest articol pe contul dumneavoastră de Facebook;
  • Lăsați un comentariu în josul articolului cu ce proiect doriți să faceți în perioada următoare și de ce.

Câștigătorii vor fi selectați în funcție de originalitatea răspunsului de către reprezentanții Praktiker România și vor fi contactați până pe data de 10 martie 2016, în baza adresei de email furnizată la publicarea comentariului.


Important: Vă rugăm ca în momentul în care publicați un comentariu, să folosiți o adresă de email validă, pentru a putea fi contactat ulterior. Premiile sunt oferite de Praktiker România și vor putea fi ridicate din oricare din magazinele Praktiker din București și din țară.


Pentru informații despre premii, dar și despre campaniile curente din magazinele retailerului, puteți trimite un mesaj la secțiunea Praktiker.ro/Contact.

Mult succes!

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies