VIDEO: Bagajul de cuplu pentru un city break

by admin
0 comment

Bagajul de cuplu pentru un city break! Ce perioadă mai bună să vorbim despre împachetarea eficientă a hainelor în valiză decât în plin sezon de călătorii? 🙂 Împreună cu vola.ro, platformă desemnată ”Cea mai de încredere agenția de turism online din România”, am realizat o serie de clipuri pentru situații diverse: călătorii în 2, în 3, bagaj pentru copil sau bagaj folosit de către un părinte și un copil.

Până acum, am povestit mai multe pe blog despre valiza celui mic. Acum este vremea pentru câteva idei dedicate cuplului ce dorește să călătorească având o singură valiză de cală.

Bagajul de cuplu pentru un city break, o propunere


Poate ți-am mai plăcea să citești și:

7 regului de făcut bagajul într-o manieră eficientă

Cum despachetăm bagajele la destinație și ce facem cu hainele murdare

Cum pleci în vacanță cu un copil mici și bagaj cât mai mic


Sper că informațiile de mai sus ți-au fost utile și că vei dori să le împărtășești și cu prietenii tăi. Dacă ești activ(ă) pe rețelele de socializare, intră te rog și pe pagina de Facebook a blogului și bifează sub butonul ”Urmărește” opțiunea ”Vezi mai întâi”. În felul acesta primești notificări la fiecare nou articol. E gratuit! La fel și pe grupul cu idei de organizare. 🙂

Iar dacă vrei să vezi ce clipuri mai public, abonează-te la canalul meu de Youtube. De acum înainte, multe articole se vor transforma și în conținut video.

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies