Video: Aranjamente florale pentru nunti si ocazii speciale

by admin
0 comment

Pentru că de fiecare dată când în viața noastră are loc un eveniment florile sunt nelipsite din decor, m-am gândit să caut cât mai multe modele de aranjamente pentru nunți și ocazii speciale.

Din experiență îți spun că atunci când m-am căsătorit am alocat destul de mult timp selectării florilor. Piesa de rezistență au fost hortensiile, inserate în niște aranjamente de dimensiuni medii. Mă bucur că am optat pentru mărimea aceasta și nu am alocat un buget mult mai mare acestui astept, pentru că am constatat că prea puțini sunt cei care chiar observa florile de pe masă. Sigur, vorbim de cele în dimensiuni ”omenești”, nu de unele cât un copac, cum vezi pe la nunțile vedetelor. 🙂

Dacă ar fi să îți mai fac o recomandare, ți-aș spune să alegi tipurile de plante în funcție de tematica evenimentului. Un designer floral îți poate face o serie de sugestii pentru a putea alege. Tot el te ajută să stabilești și bugetul pentru aranjamentul mult visat.

https://www.youtube.com/watch?v=zYjVxzE2B-U

Sper că informațiile de mai sus ți-au fost utile și că vei dori să le împărtășești și cu prietenii tăi. Dacă ești activ(ă) pe rețelele de socializare, intră te rog și pe pagina de Facebook a blogului și bifează sub butonul ”Urmărește” opțiunea ”Vezi mai întâi”. În felul acesta primești notificări la fiecare nou articol.

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies