Video: Am fost la Scoala de Mobila MAM Bricolaj si am facut un suport de viniluri

by admin
0 comment

Uneori marile magazine de bricolaj sunt copleșitoare. O spun chiar și eu care mă duc în ele ca în parcurile de distracții. Nu mă plictisesc ușor de ce e acolo, dar uneori obosesc din cauza numărului foarte mare de produse disponibile. Te încurci cu lista în mână! Partea bună e că acum există pe fiecare departament în parte consultanți care te scot din impas.

Când ai de făcut un proiect punctual parcă ai vrea să intri în depozit și să fie doar sectorul care te interesează. Ar fi mai eficient și mai rapid. Din păcate în România au cam dispărut feroneriile și micile magazine de cartier care aveau stocuri fix pentru reparații uzuale (becuri, prize, instalații etc.).

Există însă în București un mic retailer care s-a axat pe producția de mobilier. Se numește MAM Bricalaj și în prezent are două magazine cam de 1.500 mp fiecare, unul pe Str. Luică 180 și unul pe Bd. Basarabia 246. Cea mai mare parte a magazinului, cam două treimi, e destinată producției. Acolo se debitează și se căntuiește mobila după specificațiile trimise de orice profesionist sau pasionat de producția de mobilier. Partea și mai bună e că retailerul are un sistem de autoservire foarte comod, gândit pentru achiziția rapidă a materialelor.

La raft sunt peste 10.000 de produse precum (și alătur aici o listă lungă): accesorii pentru bucătărie, adezivi, balamale, blaturi, canturi, chiuvete, console, cuiere, electrice, electrocasnice, galerii, mânere, MDF, organe asamblare, parchet, picioare pentru mobilier, profile aluminiu, saltele, somiere, scaune, mese, sisteme dressing, sisteme sertare, sisteme de ridicat, usi de interior, vopsele. Mai multe detalii găsești și pe site-ul oficial.

Școala de mobilă MAM Bricolaj

Dar pe lângă profilul super specializate, MAM Bricolaj se mai evidențiază prin ceva, prin Școala de Mobilă. Eu am fost la o ediție dedicată bloggerilor, alături de Cristian China Birta, Cristian Florea, Cristian Șuțu (căruia îi mulțumesc pentru poze) și Dan Byron, unde am făcut un suport pentru viniluri. A fost super ușor, pentru că în baza unui proiect trimis anterior toate plăcile erau gata pregătite. Asta ți se întâmplă și ție dacă te duci cu orice model de mobilă la MAM Bricolaj. 🙂

Credit foto: Cristian Șuțu

Credit foto: Cristian Șuțu

Uite un video pe care l-am făcut acolo, tot DIY, că eu m-am filmat și tot eu am montat după. 😀

Acum că ați văzut perspectiva mea, să vi-o arăt și pe cea a colegilor mei.

Atât eu, cât și ei, dorim să știm care este obiectul pe care ai vrea tu să îl construiești. Scrie răspunsul în formularul de mai jos și un specialist te va ajuta cu toate informațiile. Dacă vrei, înscrie-te la Școala de Mobilă MAM Bricolaj. Durează trei luni (cu ateliere de două ore/săptămână) și costă 390 lei, dar banii îți vor fi returnați sub formă de vouchere.  Ai toate informațiile AICI. MAM Bricolaj este o afacere 100% românească.

Dacă ți-a plăcut proiectul, distribuie te rog articolul.

#MAMBricolaj

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies