VIDEO: Alege piatra naturală potrivită proiectului tău cu ajutorul turului audio și a realității virtuale

by admin
0 comment

Despre PIATRAONLINE aș putea spune că inovează din piatră seacă și ar fi ad litteram adevărat. De mai bine de cinci ani urmăresc evoluția brandului în calitate de client, nu doar de blogger, iar metamorfoza mi se pare spectaculoasă! Și cum simt că o nouă mutare se apropie pentru familia noastră, sunt atentă la gamele disponibile și la modul în care mă pot familiariza cât mai bine cu ele.

Din momentul în care showroom-ul interior a fost modernizat pentru prima oară și extins ulterior către spațiile exterioare, devenind cel mai mare din România, am văzut cum perspectiva este tot mai mult orientată către experiența oferită cumpărătorului. Astăzi, ”la raft” sunt peste 1.500 de repere ce pot fi cunoscute în detaliu prin intermediul site-ului sau a consultanților de vânzări, dar și cu ajutorul recent lansatului tur audio și modul VR (virtual reality = realitate virtuală), o premieră pe piața locală și regională!

Este evident că ideea de depozit de piatră naturală este de mult timp lăsată în urmă și că aceasta este o nouă și creativă etapă de alegere a materialelor necesare proiectelor de construcție și amenajare. Am fost recent în showroom-ul din Aleea Teișani 137 A să testez cele două noi opțiuni și am filmat acest scurt video:

Concluzii:

  • turul audio ghidat te ajută să te familiarizezi cu toate zonele showroom-ului interior și exterior și să afli detalii despre produsele expuse; experiența este similară cu cea dintr-un muzeu.
  • audio-turul durează maxim o oră, dar îl poți dimensiona în funcție de zonele de interes.
  • simularea de tip virtual reality te poartă prin diferite spații de locuit, alternând prin simpla apăsare de buton finisajele disponibile în galerie; în felul acesta îți faci o idee mai clară despre ce combinații îți plac.

O amplă galerie foto cu modele de piatră naturală descoperi AICI.


„Ne dorim să aducem cât mai aproape două elemente care multora le-ar părea diferite: piatra naturală și tehnologia. Iubim natura și frumusețile pe care le are de oferit, așa cum este piatra, materialul cu care lucrăm de atâta vreme. În egală măsură, suntem fani ai tehnologiei. De aceea, suntem mereu în pas cu tendințele și suntem bucuroși să le aducem aproape și de clienții noștri.  Vrem ca fiecare vizită în showroom-ul nostru să fie o experiență aparte, prin care să împărtășim cu fiecare client pasiunea pentru piatră naturală. Scopul nostru este să facem cât mai cunoscută povestea fiecărei bucăți de piatră expusă, mai ales că aducem produse din țări din toate colțurile lumii.” – Mariana Constantinescu-Brădescu, co-fondator PIATRAONLINE.

Caritate: Un tur al faptelor bune, în campania Rock Star for Good Causes

Fiecare corner din showroom-ul PIATRAONLINE dedicat țărilor incluse în expoziție: Brazilia, India, Spania, Egipt sau Turcia este parte din campania de responsabilitate socială Rock Star for Good Causes, realizată în parteneriat cu Fundația Inovații Sociale Regina Maria. Astfel, oricine postează o fotografie de la cornerele marcate și folosește hashtag-ul dedicat fiecărei țări, respectiv #NUMELE ȚĂRIIontherocks (ex. #SPAINontherocks, #INDIAontherocks), dă binele mai departe. Pentru fiecare like, share și comment PIATRAONLINE donează 1 euro, 2 euro sau 3 euro, iar banii astfel strânși vor fi direcționați prin intermediul Fundației Inovații Sociale Regina Maria către 50 de copii cu dizabilități care vor beneficia de tratament stomatologic gratuit.

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies