Velashape și criolipoliza, proceduri corporale pentru ambele sexe + Cod de reducere

by admin
0 comment

Pentru noi, femeile, procedurile corporale sunt ceva ce trebuie să facem măcar din când în când, dacă nu cu regularitate. Ne relaxează, ne dau o stare de bine și mai și remediază pe ici, pe colo ce este de remediat. Dar sincer vorbind, ele nu sunt un răsfăț exclusiv feminin. La Dasdem Clinic, unde am făcut peste vară o serie de ședințe de velashape și criolipoliză, o parte considerabilă din clienți sunt bărbați. Și ei preferă aceleași două tipuri de proceduri. 🙂

Hai să îți povestesc un pic despre fiecare în parte, să ai idee la ce să te aștepți când le vei încerca.

Criolipoliza sau înghețarea țesutului adipos

Criolipoliza este alternativa non-invazivă la liposucție și ajută la îndepărtează țesutul adipos prin răcire controlată (temperatura minimă la care se poate ajunge este de -8 grade Celsius). De reținut este faptul că rezultatele apar chiar și la șase săptămâni, timp în care este recomandat să ai grijă la alimentație și să bei cel puțin 2 l de apă de zi. Și asta pentru că eliminarea celulelor adipoase se realizează prin limfă.

proceduri velashape criolipoliza

Eu am făcut două ședințe de criolipoliză, una la genunchi, unde pernuțele s-au redus cu 3 cm și una la abdomen. Dacă prima a fost ușor de suportat, la abdomen durerile au fost ceva mai intense. Așa că pregătește-te! Fiecare ședință se încheie cu un masaj viguros pentru aducerea circulației sangvine în parametri normali, iar circa două săptămâni după mai poți simți furnicături și înțepături în zona tratată. E suportabil, dar nu pot spune că nu simți chiar nimic, pentru că aș minți! Am povestit în detaliu despre criolipoliză în acest articol, unde sunt trecute și rezultatele, dar și contraindicațiile.

Velashape, aparatul ce luptă contra celulitei

Viața multora ar fi atât de frumoasă dacă celulita nu ar exista… Dar ea există și ne luptăm cu ea zi de zi. Depozitele rezistente nu se dau duse ușor, nici cu sport, nici cu masaj, nici cu terapii revoluționare. E un efort cumulat!

Tratamentele moderne promit rezultate vizibile de la prima ședință în ceea ce privește reducerea aspectului de portocală. Și știi ce? Velashape chiar a făcut asta pentru mine! În plus mi-a conferit și un efect de lifting, lucru la care nu mă gândisem, deci a venit ca un bonus! 🙂

proceduri velashape criolipoliza

Din tot ce am încercat până acum, nu am avut niciodată rezultate atât de spectaculoase cu vreo terapie corporală. După Velashape observam imediat diferența și asta mi-a dat o stare de bine instantanee. Efectele s-au văzut și vreme de câteva săptămâni, timp în care nu am făcut nimic altceva decât să mă bucur de vacanță și de tot ce aduce ea (experimente gastronomice, deserturi locale, somn de voie etc.). 🙂 Procedura merge foarte bine în combinație cu criolipoliza, spun specialiștii în estetică de la Dasdem!

Ce ar mai fi de adăugat în acest articol rezumat? În primul rând că trebuie să fii perseverent(ă). Apoi că trebuie să încerci și o schimbare a stilului de viață, în sensul în care orice procedură de acest gen funcționează mult mai bine dacă ne hidratăm corespunzător și avem o alimentație echilibrată. Din punctul meu de vedere tratamentele corporale moderne sunt de un mare ajutor, iar combinate cu sport, pot aduce rezultatele dorite mai repede decât ne-am aștepta.

Oferta lunii:

Dacă vrei să experimentezi cele două tratamente, sună până la finalul lunii septembrie la Dasdem Aesthetic Clinic și folosind codul ”DIANA” primești gratuit o ședință de criolipoliză la două ședințe de Velashape cumpărate, a 40 de minute fiecare. Numerele de telefon sunt 07739550510722450611.

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies