VAZA DIN STICLA DE PLASTIC

by admin
0 comment
Nu știți ce să faceți cu toate sticlele goale de 2 litri? O primă opțiune ar fi să le reciclați. Nu chiar pe toate însă! Păstrați măcar una pentru a încerca proiectul următor: vaza pentru flori din sticlă de plastic! Numele este la fel de simplu precum execuția în sine.

De ce aveți nevoie:

  • sticlă de plastic de 2 l;
  • foarfecă.

Cum procedați:

Pasul 1: Tăiați sticla de plastic cam la 1/3 față de dop.  Apoi cu ajutorul foarfecii începeți să tăiați fâșii lungi și subțiri în recipientul rămas (late de  circa 0,5-1 cm, lungi de circa 10-15 cm). Partea superioară o puteți recicla, pentru că nu o vom folosi pentru a realiza vaza.

Pasul 2: Întoarceți sticla cu gura în jos și presați-o pe o suprafață dură, având grijă ca fâșiile tăiate să fie toate orientate către exterior. Răsuciți din nou sticla și începeți să pliați fiecare fâșie de plastic în parte la unghi de 30 grade.

Pentru o mai bună înțelegere a proiectului priviți cu atenție colajul următor:

diy vaza din sticla de plastic

Sursă foto: Pinterest

Dacă v-a plăcut acest tutorial despre cum faci o vază dintr-o sticlă de plastic, distribuiți-l și cu prietenii.

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies