UPDATE. IMAGINI DE LA DESCHIDEREA NOULUI MAGAZIN DIN BUCURESTI. PE 6 NOIEMBRIE

by admin
0 comment

UPDATE:

JYSK a deschis în data de 6 noiembrie 2014 un nou magazin pe bulevardul Theodor Pallady 51 G, din Capitală. Iată câteva imagini de la eveniment.

Jysk

Sursă foto: JYSK

Jysk

Sursă foto: JYSK

Jysk

Sursă foto: JYSK

Jysk

Sursă foto: JYSK

Jysk

Sursă foto: JYSK

Jysk

Sursă foto: JYSK

ȘTIREA INIȚIALĂ:

JYSK România deschide joi, 6 noiembrie, un nou magazin în București. Aceasta este cea de-a patra unitate pe care retailerul o va deține în Capitală și va fi localizată pe bulevardul Theodor Pallady, nr. 51 G, din sectorul 3. Inaugurarea are loc la ora 8:00 dimineața și se anunță a fi una marcată de multe oferte. Printre ele, 250 de perne cadou și croissante și cafele din partea casei.

jysk

Sursă foto: Jysk

În luna iulie 2014, JYSK a lansat conceptul danez de magazin, ce implică o gamă variată de articole pentru casă și grădină, într-o prezentare mult mai bună decât în trecut. Deci și cel din Pallady se va încadra în aceeași linie.

În prezent, JYSK are 20 de magazine în România, în orașe precum București, Oradea, Timișoara sau Constanța. Lista completă a unităților din țara noastră este disponibilă AICI. Dacă vreți să citiți și alte știri despre retailerul de mobilier, accesorii și decorațiuni, vizitați secțiunea Who is who în România/JYSK, iar pentru informații despre campaniile și promoțiile curente din principalele magazine de do it yourself (DIY) din țara noastră accesați secțiunea Oferte DIY.

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies