UP-DATE BLACK FRIDAY LA IKEA

by admin
0 comment

Ikea a publicat pe site-ul propriu lista produselor incluse în campania de Black Friday. Așa cum DIY Bazaar v-a anunțat AICI, în zilele de 29 și 30 noiembrie, dar și pe 1 decembrie, retailerul suedez reduce prețurile cu până la 50% la mai multe din produsele comercializate. Este pentru prima dată când Ikea intră în campania promoțională din ”vinerea neagră”. Ofertele sunt valabile în limita stocului disponibil.

#ikea #blackfriday #reduceri #sales

Sursa: www.inspiratiepentruacasa.ro

Astfel, de vineri până duminică, puteți cumpăra mobilier, accesorii și decorațiuni la prețuri mai mici decât în restul anului. Dacă sunteți membru Ikea Family, de luni până duminică aveți tarife speciale și la alte articole, după cum DIY Bazaar a scris AICI.

Alți retaileri ce au anunțat reduceri de Black Friday sunt OBI și Dedeman. La OBI reducerile au început luni, 25 noiembrie, și se încheie duminică, 1 decembrie, iar la Dedeman campania se derulează între 22 și 29 noiembrie.

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies