Unirii View, nou reper arhitectural al Bucurestiului

by admin
0 comment

Îmi place să văd cum orașul se schimbă. E parte din evoluția noastră ca și societate. Printre ancorele istorice ale Bucureștiului apar repere noi, moderne, ce îi împrospătează panorama. E important însă ca prezentul să nu intre în conflict cu trecutul și ca dezvoltările actuale și cele de odinioară să se contopească, devenind un tot. Oricât de utopic ar suna, e un deziderat firesc într-o lume în continuă dezvoltare.

Îmi place să îmi imaginez cum va arăta Capitala în 5, 10, 20 de ani, cum i se vor părea fiului meu clădirile mari din sticlă ce se înalță tot mai sus către cer, dar și cele care erau deja aici cu mult înainte de a mă naște eu. Îmi imaginez un oraș tot mai coerent din punct de vedere arhitectural, în care trecutul și prezentul merg mai departe către viitor.

Cea mai nouă și înaltă clădire de birouri din București aflată la granița Centrului Vechi este Unirii View. Design-ul său a fost gândit ca la interior să ofere tot confortul unui spațiu modern, iar la exterior panorama orașului să îmbrățișeze construcția.

Doar doi ani au fost necesari ca acest proiect să fie finalizat. 18 etaje, 73 m înălțime și o priveliște 360° ce se întinde pe km întregi se traduc în circa 18.000 mp de spații de birouri clasa A, la etaje și retail, la parter. Poziționarea ultracentrală – în proximitatea Unirea Shopping Center, pe Blv. Corneliu Coposu – permite un acces ușor înspre și dinspre toate colțurile orașului cu atracțiile sale noi și vechi.

Unirii View Bucuresti

Unirii View Bucuresti


Interesant:

Investitorul Unirii View este un fost pilot de curse belgian, Yves Weerts. 33 de milioane de euro a fost valoarea întregului proiect.


Clădirea are nu doar parcare pentru autoturisme, ci și pentru biciclete, încurajând astfel mișcarea și stilul de viață sănătos, dar și explorarea îndeaproape a orașului.

Sper că informațiile de mai sus ți-au fost utile și că le vei împărtășești cu prietenii tăi. Dacă ești activ(ă) pe rețelele de socializare, intră te rog și pe pagina de Facebook a blogului și bifează sub butonul ”Urmărește” opțiunea ”Vezi mai întâi”. În felul acesta primești notificări la fiecare nou articol.

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies