Un Craciun cu modele florale si accente scandinave

by admin
0 comment

Anul aceasta haideți să punem masa de Crăciun altfel decât în anii trecuți, să lăsăm un pic la o parte simbolurile tradiționale și să includem modele și imprimeuri noi. Păstrăm însă un numitor comun: culoarea roșie!

Roșul și auriul au fost întotdeauna un duo de succes, așa că putem juca oricând această carte câștigătoare. Dar pentru că ele sunt nuanțe puternice, evidente, am optat pentru o față de masă uni, într-un ton de mov-gri. Am animat-o însă cu modelul ceramicii și al șervetelor cu inimioare.

table setting

Sursă foto: Design&After. Credit: Catalin Vatra

Farfuriile sunt din două colecții diferite, Alice și Stephanie, ambele disponibile pe site-ul Design&After și în showroom-ul din strada Mihai Eminescu 50-54. Lângă această „nebunie” de modele am adăugat și un set de cești și farfurii cu steluțe aurii, tocmai bune pentru un ceai sau un vin fiert într-o seară în care vântul șuieră pe la geamuri.

table setting

Sursă foto: Design&After. Credit: Catalin Vatra

Și dacă tot am introdus nuanța în decorul mesei, am zis să o păstrez și la tacâmurile cu un design simplu, tipic stilului scandinav. Aceluiași stil îi aparține și lumânarea sub formă de căluț de jucărie, ce aduce un aer idilic ambientului.

table setting

Sursă foto: Design&After. Credit: Catalin Vatra

Într-o schemă de așezare a mesei dedicată sărbătorilor de iarnă, putem oricând introduce câteva conuri de brad. Am optat pentru o variantă stilizată a lor, în ton cu paleta cromatică aleasă.

table setting

Sursă foto: Design&After. Credit: Catalin Vatra

Pentru a scrie acest articol am fost în magazinul de prezentare Design&After. Acolo am mai aranjat masa și așa.

PS: Până la Crăciun ți-am mai pregătit o idee interesantă de table setting împreună cu prietenii de la Design&After. O vei găsi în curând pe blog, așa că te aștept să revii. 🙂

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies