Un Burger Fest cu mancare, muzica si activitati pentru toata familia

by admin
0 comment

De când a început să meargă și, mai ales, să înțeleagă mai multe despre ceea ce îl înconjoară, Alex are nevoie de tot mai multă interacțiune. Ca și alți părinți cu copii sub 2 ani și noi avem dileme atunci când alegem destinații potrivite pentru întreaga familie. În prezent, principalele atracții sunt parcurile, locurile de joacă, grădinile botanice și zoologice sau restaurantele cu spații amenajate pentru cei mici. Dar trebuie să mai fie și altceva! Avem nevoie de și mai multă varietate!

Noi suntem genul acela de părinți care își iau copilul peste tot, convinși fiind că ne adaptăm la situație. Nu ne-a fost teamă să zburăm peste 20 de ore când avea doar 14 luni ca să ajungem într-una din destinațiile noastre de vis. Și a meritat din plin!

Sursă foto: arhivă personală

Sursă foto: arhivă personală

Burger Fest, un eveniment pentru întreaga familie

Când spui Burger Fest te gândești în mod automat la mâncare, muzică și ambianță relaxantă. Și chiar așa este, mai ales dacă nu ai grija cuiva prin mulțime! Dar când la toate acestea se adaugă zone concepute special pentru familii și copii, astfel încât toți să se bucure de experiență în egală măsură, sună și mai bine! Dacă ești părinte, știi prea bine provocările hrănitului omului mic în spații publice: n-are răbdare, fuge, se plictisește… Și lista poate continua!

Sursă foto: Unsplash

 

La Burger Fest-ul de la Arena Verde Stop, ce are loc între 11 și 13 mai, putem face mai mult decât să mâncăm în ture, pentru că unul dintre noi are grijă de Alex… Va fi ca o zi la iarbă verde, doar că de grătar se ocupă altcineva. Sau ca o vizită la locul de joacă de unde nu trebuie să pleci după o oră. Ce să mai! Va fi o zi în care avem toate șansele să ne simți bine și să fim relaxați!

De ce? Pentru că în cadrul evenimentului, Lidl oferă participanților mai multe zone speciale unde se pot relaxa, savura un smoothie proaspăt sau juca cu copii. Va fi o experiență dinamică pentru toate vârstele, unde ne vom simți bine cu prietenii sau cu familia, în timp ce ne bucurăm de festival.

Cele 4 zone amenajate de Lidl România                          

Principala atracție a copiilor va fi cu siguranță Dumbrava Lidl, acolo unde au amenajate locuri de joacă și pot participa la activități interactive și educative coordonate de Asociația Ajungem Mari. Deci dacă Alex nu va dori să mănânce în același timp cu noi, sigur își va face de lucru aici. Un alt spațiu foarte util pentru familii este și truck-ul Totul pentru bebe, unde îi putem hrăni, spăla și schimba pe cei mici în condițiile unui spațiu public modern. Și stația de spălat de mâini, o facilitate unică oferită gratuit ca opțiune suplimentară de igienizare, va fi de un real folos participanților. Ce de vești bune!

Accesul copiilor de până la 14 ani este gratuit!

Apoi există un juice bar powered by Piața Lidl, cu fructe și legume proaspete, de unde putem cumpăra, printre altele, fresh-uri făcute chiar în fața noastră. La Arena Verde Stop găsim și un punct de reciclare pentru ambalaje și pet-uri folosite, un prilej bun pentru a le da copiilor noștri un exemplu de responsabilitate. Dacă mi-ai mai citit blogul – și îți mulțumesc pentru asta – știi deja că sunt un mare susținător al activităților sustenabile. Tocmai de aceea mă bucur să aflu că Lidl îi premiază pe cei care reciclează la Burger Fest, un motiv în plus să faci și tu acest act!

Sursă foto: Unsplash

 

Deci, ce zici, te-am convins că Burger Fest-ul susținut de Lidl este un eveniment bun pentru a petrece timp cu copiii, prietenii și familia? Hai, spune drept, în câte locuri poți merge să mănânci bine, să te simți bine și să știi că spațiul e sigur și suficient de atractiv și pentru cei mici?

Ne vedem acolo!!!

 

#lucrurisimpleculidl

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies