Un Black Friday cat toata luna

by admin
0 comment

Black Friday nu mai e ce-a fost. Dacă în mod tradițional ”vinerea neagră” este în fapt a patra vinere din luna noiembrie, în timp tot mai multe magazine au extins conceptul la un weekend întreg sau chiar la o lună. Da, o lună de cumpărături la prețuri speciale, la mii și mii de produse! Pentru un împătimit al shopping-ului ăsta este cel mai frumos vis. La fel și pentru un vânător de chilipiruri.

electrocasnice bucatarie

Sursă foto: KitchenAid

Pentru cei care nu se regăsesc nici în prima, nici în a doua categorie, Black Friday este un bun prilej de a cumpăra lucruri de care avem nevoie și pe care poate nu ni le-am permis în alte perioade din an sau, pur și simplu, alegem să folosim aceeași sumă de bani pentru a achiziționa un număr mai mare de produse. Dacă ești în plin proces de amenajare a unei case, acum este momentul potrivit să îți utilezi bucătăria sau să îți iei televizorul acela cu ambilight la care visezi de ceva vreme.

La Altex, reducerile mai țin până pe 23 noiembrie, când se împlinește o lună și un weekend de la lansarea campaniei. Suficient cât să compari în tihnă ofertele și să cumperi fără nicio presiune fix ce îți trebuie. Reconfortant, nu?

Destul am stat nopți întregi treji pe diferite site-uri pentru a prinde la promoție un frigider sau un sistem inteligent pentru casă și am privit neputincioși cum magazinul online se blochează ori ne apare instant pe ecran ”Stoc indisponibil”. Și asta la doar câteva minute de la începerea campaniei de Black Friday… Mereu mi-a displăcut treaba asta! Tot timpul pe grabă, fără a ști vreodată ce produse intră sau nu la promoție.

Navighez deja de câteva zile pe site-ul Altex și mă uit prin toate categoriile. Aș vrea să cumpăr un televizor pentru dormitor și poate un laptop mai ușor și mai performant. Le studiez pe toate rând pe rând și triez printre zecile, chiar sutele de modele disponibile. Stocurile sunt suficiente, așa că nu mi-e teamă că nu voi mai găsi ce vreau la preț redus. Îmi pun preferatele în coșul de cumpărături și să le las acolo chiar și câteva zile, până definitivez lista scurtă din care voi alege.

Black Friday by Altex este un alt fel de a oferi timp pentru a chibzui și a face achiziții inteligente, fără a avea presiunea ofertei care expiră într-un interval foarte scurt de timp. M-am gândit că ți-ar plăcea să știi treaba asta 🙂

Pe lângă timpul pe care mi-l dă să îmi aleg produsele preferate, Altex îmi mai oferă ceva: un ajutor de încredere pentru a face împreună o faptă bună. Un frumos și creativ mod de ”a-mi da liber” pentru câteva ore de la sarcinile zilnice. Mulțumesc! 😉

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies